7.9

Bariloche doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Video
Bariloche over zichzelf

Net om de hoek van het Rembrandtplein vindt u dit trendy Argentijnse grillrestaurant Bariloche. De producten komen rechtstreeks uit Argentinië. Naast het befaamde Argentijnse vlees dat hier geserveerd wordt, kunt u ook terecht voor vers vis en groenten van de grill,maar ook een heerlijke salade nemen. En wat te denken van de heerlijke Argentijnse wijnen. Reserveer nu voor de DinerDagen!!!

1 2 3 4 ouder »

MartinK MartinK 14 mei 2012

Dit restaurant is duidelijk "overpriced" maarja dat zijn er veel om het Rembrandtplein. Het eten is best van goede kwaliteit alleen de porties wat mager. Bediening is inderdaad Engelstalig maar dat is niet iets wat mij stoort.

Wij waren er met ze 4tjes en het was vol. Bediening deed hun best om alles zo snel mogelijk te laten verlopen en dat deden ze goed. Decor ziet er trouwen leuk uit......al met al redelijk gegeten alles bij elkaar maar zal er niet snel weer heen gaan.

SophiaJ SophiaJ 10 mei 2012

Met de groupon voucher heerlijke entrecote gehad van 300 gram.
We hebben echt genoten van onze maaltijd.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Bayla Bayla 8 mei 2012

Zeer onprofessionele bediening, sprak geen woord Nederlands en gebrekkig Engels, worstelde zich met wild opgestapeld serviesgoed de zaak door. Toen ik naar wijnkaart vroeg bracht ze 5 flessen naar de tafel toe en liep vervolgens weg bij de tafel terwijl ze de wijn zou openen, vergat water te brengen. Vervolgens na het eten was er geen dessertkaart, toen ik vroeg om een koffie met brandy erin duurde het een kwartier voordat de baas een brandy zonder koffie kwam brengen..Hij bood heel joviaal brood (was verbrand) met aioli aan dat vervolgens WEL op de rekening werd bijgeschreven, de standaard saus bij een steak (pepertjes met knoflook ed) werd ook gerekend voor 2 euro 50, toen een stuk taart na voor 6,75 Bij het vlees werd geen salade geserveerd, dus twee maiskolven en 1 portie tomaat erbij besteld, samen met een fles wijn a 25 euro waren we naast onze group on bon toch bijna 60 euro kwijt, ik kreeg het gevoel dat ze onze portemonnee echt probeerden uit te persen. Het vlees was overigens erg lekker en de aardappel met zure room heerlijk.

TeddeVaal TeddeVaal 8 april 2012

groupon - bon voor 4 pers.
Konden zelfs 3 uur van te voren nog reserveren !
2x de steak en 2x een kleine ossehaas, alle 4 UITSTEKEND.
2X extra salade besteld en een heerlijke Merlot wijn(uiteraard niet inbegrepen).
Heerlijk gegeten, prima en vriendelijke service.
Komen hier zeker terug !!

jannie3 jannie3 2 april 2012

Helemaal goed was t , erg gezellig gehad en heerlijk gegeten ! We hadden met z'n 5en ons half jaarlijks meiden uitje . Met zo'n groupondeal van 300 gram entrecote was t voor ons een goede keuze geweest (toch wel eng ) Allemaal enthousiast en lekkere frietjes en geb. aard., vlees goed gegrild , goede gastheer en zeer belangrijk alles keurig schoon.
Nu maar wachten op de ossenhaas deal hahah

Bignose Bignose 1 april 2012

Gegeten met groupon hier (black angus entrecote). Gewoon voorgerecht erbij genomen, erg duur voor wat je krijgt. Vlees oke, maar zeker niet de beste kwaliteit. €11 voor een beetje brood vooraf... oplichters.

suesm1950 suesm1950 30 maart 2012

We gingen met een Groupon voucher voor een entrecote. Mooie sfeer, klein en comfortabel maar de steak was niet te eten! Het zat vol met weefsels en niet te snijden. We hebben de o ber/eigenaar dit verteld en zijn antwoord was dat het normaal was .... Jammer voor ons. We zouden daar niet snel terug gaan.

DaniellavR DaniellavR 5 februari 2012

Gisteren met z'n tweeën bij Bariloche gegeten nav een deal. Leuk aangekleed restaurant. Vriendelijke en verzorgde gastheer. De deal die wij hadden was een entrecote van 300 gr voor de helft van de prijs. Hier neem je nog wel supplementen bij af. Ook uiteraard de keuze voor een voor- en nagerecht. Als voorgerecht een Argentijnse goulashsoep en spinazie-kaas pasteitjes genomen. Soep was lekker vol van smaak met malse stukjes rundvlees erin, de twee pasteitjes hadden er meer krokant uit mogen zien en proeven maar waren wel ook lekker. Bij de entrecotes hadden we gegrilde champignons en paprika, geroosterde tomaten, patat en gepofte aardappel met zure room afgenomen. Alle vier hartstikke lekker. De entrecote zelf waar sla bij werd geserveerd.. Een heerlijk (groot!) stuk vlees. Zag er goed van kleur uit met mooie grillstreepjes en het vlees met lekkere grillsmaak was verder erg mals en sappig. Bepaald geen homp vlees waar je met tegenzin op zit te kauwen. Integendeel, precies zoals je het wilt hebben. Voor het nagerecht hadden we geen plek meer, onze buik was rond. Goed gegeten voor een goede prijs (ook zonder deal hebben we de prijs voor het vlees ervoor over, je krijgt waar voor je geld, veel en echt goed van smaak). Goed bediend door de aardige gastheer. Dat laatste heeft ons ook doen besluiten om deze recensie te schrijven want we gunnen de eigenaar van harte succes met zijn restaurant!

GrachtPrinsen GrachtPrinsen 18 augustus 2011

Gister n.a.v. iens recenties gaan eten met 5 personen. Het eten was heerlijk. Gewoon lekker, geen gedoe. Prijzen zijn goed en de borden zijn normaal gevuld. Voor een lekkere steak zonder gedoe, met een goede sfeer en lekkere wijn, moet je hier zeker een keer gaan eten. Aanrader.

NBA NBA 31 juli 2011

Tijd geleden hier gegeten via groupon. Gisteravond weer met z'n 3 geweest en eten was uitstekend. 400gr Ossenhaas was voortreffelijk en de bediening was top. Echt een aanrader voor een lekker stuk vlees en een gezellig avondje uit.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Bariloche