| Keuken | Italiaans | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Ik ging hier altijd borrelen maar heb hier vorige week pizza gegeten en het is echt heerlijk! Na een dag studeren hadden twee vriendinnen en ik zin om even wat te eten en ik zag op Facebook een keer voorbij komen dat er bij Bar Italia elke maandag 50% korting op het eten is voor studenten. Daarvoor moesten alleen ons collega kaart laten zien. Attente bediening en we hoefden niet lang op ons eten te wachten. Mooie zaak ook, top!
Gegeten op: 3 juni 2013.Jammer ! Na ons eerdere bezoek vanavond gereserveerd en gegeten en dat viel tegen. De bediening nog steeds dik in orde maar het eten daarentegen... de antipasti voor drie personen was wel heel erg karig. In de halve kreeft zat zo goed als geen vlees en het piepkuiken was gefileerd ! Met drie personen incl wijn 220 euro achtergelaten en met een katterig gevoel naar buiten.
Gegeten op: 23 mei 2013.
Het blijft een sfeervolle setting, en de omstandigheden voor een gezellig etentje zijn altijd aanwezig.
Belangrijkste eigenschap van Bar Italia naast het eten/drinken vind ik ook de service, die maar op weinig plaatsen geevenaard wordt. Even de jassen aannemen, af en toe komen kijken, de stoelen aanschuiven en alles gebeurt op een vriendelijke maar correcte manier.
Een heerlijke en uitgebreide kaart en goeie (huis!)wijnen (zelfs in het bargedeelte op het Rokin!). Lekkere voor- en bijgerechtjes en erg kwalitatieve hoofdgerechten zoals (mijn) ravioli met kreeft- en krabvulling met cognacsaus.
Enige nadelen van Bar Italia wat mij betreft is de middelmatige kwaliteit pizza's voor een Italiaans restaurant, en de pretentieuze afhandeling van groepen en reserveringen, alsof je in hartje New York wilt eten op zaterdag.
Over het algemeen een gezellige toptent, waar je heerlijk en uitgebreid kunt dineren (eventueel gevolgd door een borrel/dansje in de bar aan de voorkant)!
Hier nog wat gedronken na onze avonturen in de 1e Klas Pub en Hotel Arena. Wat een vlotte bediening ondanks de drukte en wat een leuke zaak. Bij Bar Italia komne we hierdoor zeker nog eens terug om te eten.
Gegeten op: 11 april 2013.
Groots opgezette ruimte met twee verdiepingen. Doet een beetje denken aan de formule van Humphreys.
Brood is lekker knasperig en wordt in (te?) grote hoeveelheden op tafel gezet.
Olijfolie wordt door de bediening op een schoteltje geschonken. Zout- en pepermolens en balsamico staan op tafel maar de olijfolie helaas niet. Steeds de bediening vragen om wat meer olijfolie voelt erg omslachtig.
De antipasti Bresaola, Prosciutto, Spianata Romana zijn erg prettig en gaan erg goed met de Ruccola.
Bediening is vriendelijk maar gehaast en het lijkt iets onderbezet. Soms is er niemand te zien of ontbreekt net dat extra beetje aandacht. Steek dat kaarsje op onze tafel nou ook aan!
De keuken kan de drukte duidelijk niet aan want we moeten nog drie kwartier wachten op onze pizza’s.
Ik zit al vol met brood en hoef eigenlijk al niet meer.
Pizza Diavolo is niet echt scherp en de weinig scherpe worst die erop te vinden is voelt zuinig. De buffelmozzarella erop is wel lekker maar veel te dik aangebracht voor de te dunne bodem die hierdoor slap en papperig wordt. Deze pizza is mislukt. Onvergeeflijk.
Schrijf zelf een recensie over Bar Italia
Schrijf hieronder je recensie over Bar Italia. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 10:00 - 23:00 |