Wij willen al onze gasten bedanken voor de goede recensies en leuke reacties, hierdoor zijn wij verkozen tot Iens Topper 2011, waar wij heel trots op zijn.
Onze menukaart is recentelijk geheel vernieuwd, dus komt dat proeven!
Tot ziens in SenT.
Aan de buitenkant ziet het er al uitnodigend uit en binnen zul je zeker niet teleurgesteld worden. Er wordt heerlijk gekookt en de gerechten zien er prachtig uit. Niets dan lof voor de coquilles, rouleaux van eendenrillettes en hertenbiefstuk met hete bliksem. Voor vegetariërs biedt het menu weinig keuze, maar ook voor hen weet de chef à la minute iets heerlijks op tafel te toveren. Bij alle gerechten worden de juiste wijnen geserveerd en dat maakt het plaatje compleet. Keep up the good work!
Niet goedkoop, maar zeker waar voor je geld. Heb hier al een paar keer uitstekend gegeten. Het valt op dat ze weinig voor vegetariers hebben inderdaad, maar daar heb ik als alleseter geen last van...
Gisteravond heerlijk gegeten en gedronken bij S en T. De gerechten zijn meer zeer veer zorg bereid. De bediening is heel vriendelijk en goed. Ze mogen iets langzamer praten bij het uitleggen van de gerechten. Maar ze smaken er echt niet minder om. Heerlijke wijntjes ook per glas te bestellen.
We love SenT and come here regularly. The food is always creative, top quality and outstandingly yummy, and the service is also always top notch. I have no hesitation in fully recommending SenT to anyone looking for a cosy culinary treat!