Het eten is goed en erg smakelijk. Leuke menu opties ook. De bediening is alleen wat traag. Als je haast hebt kun je hier beter niet gaan eten, maar als je de tijd hebt, dan is het prima.
het eten was prima,kom er zeker terug.Maar ze mogen wel wat aan de sfeer doen. het is een nieuw restaurant maar ik zou zeggen maak er wat van. Ook is het storend als er steeds vrienden? langs de tafeltjes lopen en gaan kletsen. Ze willen wel, dus geef ze een kans.
Vandaag bestelling geplaatst via Just Eat. Wij moesten 1 uur en 45 minuten op ons eten moeten wachten. 3x gebeld chauffeur was steeds `onderweg` naar ons. Toen het eten eenmaal werd geleverd geen excuses, niks van de bezorger. Bij het uitpakken van de bakjes bleek dat de groentecurry en de salade er weer niet bij de chicken briyani zaten. Toen weer gebeld, manager gesproken deze kwam met de belachelijke reden dat je de ene keer wel de groentecurry krijgt en de andere keer de raita niet.
Daarna zei hij dag en bedankt en hing op.
Maar er staat toch heel duidelijk op de website dat je deze er wel bij krijgt.
Biryani
"Geserveerd met vegetable curry, komkommer raita en salade. Bijzondere indiase basmati saffraan rijst met als basis: kruiden, amandelen, cashewnoten, rozijnen en kardemom."
Ook de onion bhaji waren niet vers en helemaal hard.
En toch hiervoor 36.00 euro voor betaald. Dit is echt de laatste keer dat ik hier bestel. En ik raad ook iedereen om nooit bij dit restaurant te eten of iets te bestellen.
Het restaurant is pas drie maanden open en heeft niet heel veel sfeer, zeker niet op een koude avond. Als de deur open gaat komt er helaas ook veel kou binnen, maar het eten is fantastisch
Geef zelf je mening over Clay Oven Indian Restaurant