KeukenFrans & Italiaans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

6 februari 2013

Met drie vriendinnen gisteren voor het eerst in Kitsch& geweest. We voelden ons erg in de watten gelegd door de bijzonder kundige en vriendelijke bediening. Het concept met 'bites' is leuk, omdat je veel verschillende gerechtjes kunt proeven. Over het eten één opmerking, namelijk dat het van mij nog wel iets meer gekruid had mogen zijn - maar ik weet eigenlijk niet hoe mijn tafelgenotes daarover dachten. Hoe dan ook: verse produkten, mooi opgemaakte borden, verrassende combinaties en lekkere wijn. Leuke tent; ik kom terug!

Gegeten op: 5 februari 2013.
Anna_k
Anna_k
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 februari 2013

Door een gouden tip van mijn Personal trainer Ian van der Werf zijn wij voor mijn verjaardag wezen eten in jullie Restaurant . Na een warm welkom eerst even aan de bar genoten van een heerlijke wijn en lekker hapje. Daarna aangeschoven aan chef's table waar we verrast werden door een 5 gangen Surprice menu. In één woord Fantastisch!! Wat een uitstekende kwaliteit van de verschillende gerechten en wat een Gezellie avond met jullie koks met al hun enthousiasme en uitleg over hun gerechten en hun keuken .
Ik wil jullie bedanken voor de geweldige avond op mijn verjaardag!
Groetjes Jeannette Overmeer
Hans ,Sabine, Maurice, Dave en Lisa

JB-tje
JB-tje
Proever in spe

25 december 2012

We hebben, na reservering via de website, Kitch& bezocht met z'n tweeën.
Vriendelijke ontvangst, drankje aan de bar, waar een aantal wijnen open beschikbaar waren.
Heel gezellig tafeltje aan het raam, met zicht op de Leidse straat.
Het eten was uitstekend: keuze uit 5 menu's, van ieder 5 gerechten. Wij kozen echter uit verschillende menu's een aantal gerechten: alles kan. En alles was zeer lekker en fraai opgediend.
Goede uitleg bij wat het was en hoeveel het zou zijn.
We gaan hier zeker terugkomen.

Gegeten op: 23 december 2012.
HugovanOs
HugovanOs

11 december 2012

Ik was hier laatst en moet zeggen dat ik met vrijwel volledig aansluit bij de vorige spreker. Ook wij miste uitgesproken smaken en vonden sommige combi's zelfs niet lekker. Wel doet met hier enorm hun best en heeft de zaak zeker potentie. Kaasplankje was lekker. Porties iets te klein.

suikerbuikje
suikerbuikj...
Meesterproever

11 december 2012

Mooi decor, goede ontvangst, leuke kaart. Erg goede wijnkaart, wel prijzig. Het eten wisselt erg van kwaliteit. Het eten is weinig gekruid en sommige combinaties zijn niet optimaal. Niks sprong eruit. Zowel het toetje als de kaasplank vielen erg tegen. De opzet is goed, maar de keuken moet nog flink gas geven.

Gegeten op: 9 december 2012.
Lina
Lina
Fijnproever

Schrijf zelf een recensie over Kitch&

Schrijf hieronder je recensie over Kitch&. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag15:00 - 22:00