Dat het eten bij Wox heerlijk is mag duidelijk zijn! Creatieve fusiongerechten waar een aantal bijzondere vondsten tussen zitten. Op de kaart veel vis en veel variatie; de prijzen liegen er echter niet om en de porties zijn niet al te groot. Volgens sommigen begint de prijs-prestatieverhouding behoorlijk uit balans te raken, anderen vinden dat de kwaliteit van het eten de prijzen volledig rechtvaardigt. Als je dit restaurant in het weekend bezoekt is het trouwens handig als je van een feestje houdt. Later op de avond gaat het volume van de muziek flink omhoog en worden de tafels aan de kant geschoven...
afglopen vrijdag met ons 4 bij Wox gaan eten. Ons heerlijk laten verwennen met een verrassingsmenu. Eten was heerlijk maar toen de rekening kwam, was de vreugde enorm snel voorbij...... Wat een boeven om ons dit te laten afrekenen. Voor dit bedrag hebben we een half jaar geleden ook bij een 2 sterren restaurant gegeten......
Heerlijk gegeten en prima bediening. Wox is anders dan anders, daarom ga je naar Wox toe! Als je een 12 uit een dozijn restaurant zoekt, sla Wox dan over. Wijn van het huis, top kwaliteit!
Net voor Kerst diner met een groep geboekt. Wandeling van het huis gevolgd. eten was prima maar prijs/kwaliteit was totaal zoek (170 euro p.p.). Voor dat geld zijn er betere opties in Den Haag waar je ook gezelliger zit
Geen fusion, CONfusion! serveerster a al soort assistente van Herr Flick die het "systeem"wat zeer confusion is gaat uitleggen. We mochten niet hetzelfde kiezen en zij gaf een "zogenaamde"tip. Al met al klopt de naam van het restaurant, het systeem wat ze hanteren en de verplichte disco niet wat je zou verwachten voor de veel te hoge prijs wat ze rekenen. Niet in verhouding met de ambiance, smaak combinaties etc. Prijs/kwaliteit en service uit balans en het eerste restaurant met CONfusion cooking dat wel....ook je smaak raakt in de war maar de serveerster verkoopt het als een smaakvolgorde ??? pittig, cocos, italiaans, vlees en vis................CONfusion alom. Uiteraard wel gelachen om dit concept, dat is een plus!
Inmiddels voor de 3e keer hier gegeten. Wat een toprestaurant! Vele andere geprobeerd, maar na diverse tegenvallers toch weer naar de Wox. Wel aan het eind even slikken bij het afrekenen, maar toch een terechte prijs/kwaliteitsverhouding! Wederom bedankt voor een topavond.