KeukenItaliaans
Openingstijdendagelijks van 17.00-01.00

MADpalace MADpalace 20 mei 2012

Uniek concept van tapas uit de Italiaanse keuken! Deze uitvoering is ook echt goed, in tegenstelling tot de kwaliteit bij een andere variant met de Aziatische keuken.

Binnen stond een tafel klaar (reservering) maar het was ook geen probleem als we buiten wilden zitten. Later toen het koud was stond er nog steeds een tafeltje binnen klaar, en ook die overgang ging gewoon soepeltjes.

Onbeperkt hapjes eten, dan ben je al snel bang voor het niveau van de gerechten, maar we hebben op een varkenshaas die iets te ver door was na, niks kunnen ontdekken.

Na elk gerecht dat we op hebben, wordt meteen gevraagd of we nog een volgend gerecht willen bestellen. Zelfs als de zaak vol zit, krijgen we nog steeds redelijk snel onze gerechten. Ook wordt er ruim voldoende voorzien in drankjes. Prima dus.

En dat voor een "onbeperkt" prijs van 21,95 kun je hier een heel leuke gezellige avond beleven met voor ieder wat wils. Daarnaast is het ook een mooie moderne zaak, dus zeker geen vreetschuur.

eri eri 21 december 2011

Leuke en smakelijke gerechten. Door de 'maten' van de gerechten kan je een eigen proeverij vormen. Leuk ingericht en prima service!

Liezzz Liezzz 28 juli 2010

Leuk restaurant met een gezellige sfeer. Personeel is erg vriendelijk. Menu is lekker gevarieerd, iedereen kan hier tevreden eten! Ook kan je hierdoor meerdere keren naar dit restaurant gaan. Wat ik een negatief punt vind is dat je voor behoorlijk wat gerechten bij moet betalen...

Janneman68 Janneman68 24 maart 2010

20-03 gegeten.
Ziet er op site leuk uit.
Positieve geluiden vernomen.
Bij binnenkomst erg open (en ik denk) hierdoor erg rumoerig. Het zag een beetje blauw. Net of afzuiging het niet goed af kon.
Concept is dat je voor een bepaald bedrag een bepaalde tijd mag eten. (Spreekt mij wat minder aan) Per tafel maximaal 5 gerechten per gang te bestellen. Als je met 4 รก 6 mensen bent gaat dit leuk. Met 8 of meer is dit in rumoerige omgeving een crime. Je kan wat dat betreft dan beter 2 x 4 personen aan een tafel hebben. Na overleg met serveerster kon dit alsnog ...
Eten was goed (passend bij concept) Leuk voor grote groep(en). (Alla Djengis Khan) Leuke avond gehad. Maar ga er niet heen voor leuk dineetje voor 2 of 4 ...

Tjoepi Tjoepi 7 december 2009

Goed eten...voor 21,50 all inn. Alleen is het jammer dat je voor sommige gerechten weer extra moet betalen en je op het einde van de avond toch veel moet betalen.

Geef zelf je mening over Mama di kookt