woltervandervlist 14 mei 2012 | |
Heerlijk gegeten op zaterdagavond. Goede toelichting op alle gerechten, prima wijn-spijs combinaties. Goed afgemeten porties. Heb met mijn vriend genoten van een goed verzorgde avond. |
14vdwesten 3 mei 2012 | |
Een avondje uit kan je bij restaurant De Goedheyd zeker verwachten. We kwamen binnen en er werd ons gewezen op een heerlijk aperitief. We hebben met zijn 2en gegeten, waren een paar euro meer kwijt dan bij een gemiddeld restaurant (zeker niet gek veel meer), maar dat was het dubbel en dwars waard! We hebben de welbekende gemasseerde koe Wagyu gegeten en ik heb nog nooit zulk mals vlees geproefd. We komen zeker terug en raden het een ieder ander aan! |
evelyneelman 28 april 2012 | |
De Goedheyd behoud haar kwaliteit! Heerlijke kreeft gegeten (beter dan in Bruinisse) en fantastisch zachte tong, beoordeeld door een kritische Texelse. Vriendelijk personeel. We komen graag snel terug. |
SZIJLSTRA 27 april 2012 | |
Gisteren met 7 man gegeten ( verrassingsmenu met bijbehorend wijnarrangement), net nogmaals de recensies gelezen maar deze komen helaas niet overeen met onze beleving. Niet eerder in me opgekomen een recensie te schrijven maar in dit restaurant ontbrak het op deze avond aan zoiets wezenlijks.
Jeroen Krak 22 april 2012 | |
Goed gegeten, mooie combinaties van eerste klas ingredienten! In sommige gerechten was de zoutbalans niet optimaal, hier werd direct door de keuken op gereageerd. Attente bediening, aangename inrichting. |
mark10 16 april 2012 | |
Al diverse keren hier gegeten en zeker 1vd beste restaurants van Utrecht. Prettige en attente bediening, met een zeer goed wijnarrangement. Bijna altijd gegaan voor het verrassingsmenu. Echt waar voor je geld. Niet te veel, maar zeker niet te weinig. Mooie opmaak en zeer verfijnde smaak. Blijft absoluut in onze top 3 van Utrecht staan. |
hudi 16 april 2012 | |
Wat een uitstekend restaurant. Zaterdag 14-04-12 gegeten met 3 personen. Gewoon a la carte. Uitstekende bediening, goede uitleg en zeer attent. Wat er uit de keuken komt is top. Een echt avondje uit. Een echte aanrader. |
keesjanwil 11 april 2012 | |
Weer heerlijk gegeten bij de de Goedheyd. Iets duurder dan een gemiddeld restaurant, maar ook veeeel beter, dus dubbel en dwars waard. Origineel, veel verschillende smaken en alles uitstekend bereid. Echt een traktatie. Hoffelijke bediening zonder overdrevenheid. Sommige dingen zijn wat te zout, maar dat vind ik al snel. |
Simon83 10 april 2012 | |
Onlangs voor het eerst gegeten bij de Goedheyd , en erg prettig verrast.
aadvanvliet 8 maart 2012 | |
wat een heerlijke avond weer gehad, alles staat als een huis maar verrast wel weer iedere keer met ingredienten, opmaak en de wijnen. Passie en Kennis gaan goed samen en zeer voldaan naar huis gegaan. Ze hebben t weer waargemaakt!! |
Geef zelf je mening over De Goedheyd