Reserveer nu
De Goedheyd over zichzelf

Restaurant De Goedheyd is gelegen in het museumkwartier. Er wordt uitsluitend met verse produkten gewerkt en alles ambachtelijk bereid. De bediening is service gericht en de entourage is gezellig en warm. Graag ontvangen wij u in ons restaurant om u een leuke avond te bezorgen.

1 2 3 4 ... 16 ouder »

woltervandervlist woltervandervlist 14 mei 2012

Heerlijk gegeten op zaterdagavond. Goede toelichting op alle gerechten, prima wijn-spijs combinaties. Goed afgemeten porties. Heb met mijn vriend genoten van een goed verzorgde avond.

14vdwesten 14vdwesten 3 mei 2012

Een avondje uit kan je bij restaurant De Goedheyd zeker verwachten. We kwamen binnen en er werd ons gewezen op een heerlijk aperitief. We hebben met zijn 2en gegeten, waren een paar euro meer kwijt dan bij een gemiddeld restaurant (zeker niet gek veel meer), maar dat was het dubbel en dwars waard! We hebben de welbekende gemasseerde koe Wagyu gegeten en ik heb nog nooit zulk mals vlees geproefd. We komen zeker terug en raden het een ieder ander aan!

evelyneelman evelyneelman 28 april 2012

De Goedheyd behoud haar kwaliteit! Heerlijke kreeft gegeten (beter dan in Bruinisse) en fantastisch zachte tong, beoordeeld door een kritische Texelse. Vriendelijk personeel. We komen graag snel terug.

SZIJLSTRA SZIJLSTRA 27 april 2012

Gisteren met 7 man gegeten ( verrassingsmenu met bijbehorend wijnarrangement), net nogmaals de recensies gelezen maar deze komen helaas niet overeen met onze beleving. Niet eerder in me opgekomen een recensie te schrijven maar in dit restaurant ontbrak het op deze avond aan zoiets wezenlijks.
Er was helemaal geen aandacht; geen aandacht voor het menu, geen aandacht voor de wijnen. Geen verhaal bij de wijn, wijnen niet op voorraad, halve glazen, er is niet een keer, zelfs niet klein beetje bijgeschonken en er is geen enkel aanbod geweest voor een digestief. Deze avond leek alles weg te hebben van "een moetje" en dat kun je je volgens mij in deze tijd niet permitteren! Jammer..

Jeroen Krak Jeroen Krak 22 april 2012

Goed gegeten, mooie combinaties van eerste klas ingredienten! In sommige gerechten was de zoutbalans niet optimaal, hier werd direct door de keuken op gereageerd. Attente bediening, aangename inrichting.

mark10 mark10 16 april 2012

Al diverse keren hier gegeten en zeker 1vd beste restaurants van Utrecht. Prettige en attente bediening, met een zeer goed wijnarrangement. Bijna altijd gegaan voor het verrassingsmenu. Echt waar voor je geld. Niet te veel, maar zeker niet te weinig. Mooie opmaak en zeer verfijnde smaak. Blijft absoluut in onze top 3 van Utrecht staan.

hudi hudi 16 april 2012

Wat een uitstekend restaurant. Zaterdag 14-04-12 gegeten met 3 personen. Gewoon a la carte. Uitstekende bediening, goede uitleg en zeer attent. Wat er uit de keuken komt is top. Een echt avondje uit. Een echte aanrader.

keesjanwil keesjanwil 11 april 2012

Weer heerlijk gegeten bij de de Goedheyd. Iets duurder dan een gemiddeld restaurant, maar ook veeeel beter, dus dubbel en dwars waard. Origineel, veel verschillende smaken en alles uitstekend bereid. Echt een traktatie. Hoffelijke bediening zonder overdrevenheid. Sommige dingen zijn wat te zout, maar dat vind ik al snel.

Simon83 Simon83 10 april 2012

Onlangs voor het eerst gegeten bij de Goedheyd , en erg prettig verrast.
Nog niet eerder zo goed gegeten in Utrecht.
Mooie smaakvolle gerechten, schitterend opgemaakt, en heerlijke wijnen.
Attente bediening, oprecht vriendelijk en verstand van de wijnen en smaken.
Op het eten, de sfeer en de bediening helemaal niets aan te merken, en dat is best lang geleden. Als ik dan toch een kritiekpuntje moet noemen is het het feit dat het pand redelijk klein is en de tafels daardoor weat dicht op elkaar staan. Maar.....het eten en alles eromheen maakt dit meer dan goed!

aadvanvliet aadvanvliet 8 maart 2012

wat een heerlijke avond weer gehad, alles staat als een huis maar verrast wel weer iedere keer met ingredienten, opmaak en de wijnen. Passie en Kennis gaan goed samen en zeer voldaan naar huis gegaan. Ze hebben t weer waargemaakt!!

1 2 3 4 ... 16 ouder »

Geef zelf je mening over De Goedheyd