| Keuken | Hollands & Pannenkoeken / Poffertjes |
| Gemiddelde menuprijs | €32.50 |
| Minimum menuprijs | €17.50 |
| Huiswijn per fles | €18.00 |
| Huiswijn per glas | €3.00 |
| Openingstijden | 12.00-21.00, wo gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever31235 16 november 2010 | |
Goed restaurant, waar het uitstekend vegetarisch eten is, met altijd een goede bediening, met een persoonlijke touch.
andalucia1 14 november 2010 | |
Vanavond het wildmenu geprobeerd. Kroketten als voorafje waren niet krokant, veel te weinig vlees en teveel meelspijs erin. Hoofdgerecht ging, toetje was prima. Bedineing was vriendelijk maar prijs / kwaliteit vonden wij buiten proporties: Veel te duur voor de kwaliteit van het gebodene. |
Proever405 22 maart 2009 | |
Ik heb hier uitsluitend ervaring met de pannenkoeken, die van mij een ruime voldoende krijgen. De pannenkoeken met spek en stroop zijn favoriet.
Janneke K-R 23 juni 2008 | |
Menukaart: niet professioneel, met de hand geschreven. De gerechten op de kaart zien er wel goed uit met veel variatie. Wijnkaart: zeer goede wijnen, wel allemaal zeer prijzig! Wij kunnen een halve liter fles krijgen van een goede rode wijn (haut medoc). Dat vind ik wel goede service.
Paul Braspenning 15 oktober 2007 | |
Kennelijk wordt Kraantje Lek niet vaak becommentarieerd. Dat is jammer want naast de pannenkoeken en het terras kunnen ze ('s avonds) best aardig koken. Lekker wildmenu met vooraf plakken botermalse eend/duif en als hoofdgerecht een combi van hert/haas. Wederom erg mals en een bijpassend, lekker garnituur. Minpunten? Zijn er wel maar niet van dien aard dat het bepalend is voor de rest. Ik vond de wildsaus te zoet en de creme brulee smaakte naar Brinta (hadden zeker iets nodig om op te stijven..?). Leuke wijnkaart, vlotte bediening. Jammer van de rokers in de kleine opkamer, maar gelukkig is dat per 2008 afgelopen. |
Geef zelf je mening over Kraantje Lek