| Activiteiten | Sandwichshop, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Erg leuk, ruim restaurant en terras: geweldig leuke plek, ook voor alleen een drankje, prettige informele sfeer met geraffineerd en subtiel gekruid - meest Marokkaans/Turks - eten voor een prettige prijs. Bediening is soms wat onhandig maar erg vriendelijk.
Gegeten op: 12 mei 2013.Ik kom hier al jaren verschillende keren per jaar omdat ze zoveel lekkere verschillende gerechtjes hebben en het een leuke locatie is om te borrelen. De gerechten zijn gewoon prima, geen culinaire hoogstandjes, maar wel bijzonder en veel keuze. De lunch en de wijnen vind ik persoonlijk erg goed. Maar wat ik in de loop der jaren wel heb gemerkt is de verslechtering van de bediening, wat erg jammer en sfeerbepalend is. Er werken vrijwel alleen erg jonge mensen die vaak onge?nteresseerd zijn en niet goed opletten. Bestellingen gaan vaak verkeerd en drankjes komen niet. Je moet flink zwaaien om de aandacht te krijgen. In het bijzonder ??n meid. Als je de pech hebt in haar 'wijk' te zitten dan kun je wachten op een sneer of gemene blik. Ik vind dit z? storend dat het voor mij een reden is om hier minder vaak te komen. Jammer om zo vaste gasten te verliezen!
Gegeten op: 4 mei 2013.Normaal schrijven wij geen recensies, maar zaterdag is ons avondje uit zo goed bevallen dat ik mij verplicht voelde dit te melden. Wij werden naar boven verwezen om hier plaats te nemen, en werden direct vriendelijk geholpen door 'Derek' (bij navragen). Op zijn aanraden het luxe menu gekozen en een heerlijke fles witte wijn. Het eten was echt TOP! heerlijk al die mezzes op tafel zonder moeilijk te moeten doen over het kiezen. Toen Derek onze tafel overdroeg aan iemand anders kwam hij ons dit netjes vertellen en wenste ons nog een fijne avond. Dit hebben wij ook zeker gehad, en we hopen de volgende keer dat we komen Derek er weer is.
Gegeten op: 20 april 2013.
Bij binnenkomst warm ontvangen en een frisse Libanese witte wijn ingeschonken gekregen. Daarbij een naan geserveerd met walnontencreme & komijn (zeer lekkere combinatie). Uitleg over de kaart was prima, konden kiezen tussen verschillende mezzes of een hoofdgerecht of verschillende soorten menu's.
Eten kwam vrij snel op tafel, we hadden 7 mezzes gekozen.
Eten is matig, het smaakt niet slecht maar is allemaal vrij vlak en zout. Pittige kerrie en filodeeg was gewoon filodeeg loempia met een rood sausje. Geen smaak of iets.
Volgens de seveerder was de keuken gespecialiseerd in de Arabische keuken maar dit hadden ze toch echt veel beter kunnen uitpakken. Hierbij is juist gebruik van kruiden en specerijen belangrijk maar dit was eigenlijk niet terug te vinden in de smaken. Alles werd overheersd door een zoet of zout iets. Erg jammer. Daarbij ook geen één keer de vraag gekregen of we nog iets te drinken wilden. Na 1,5 uur dan maar zelf vragen of je nog een kop koffie mag waarbij de gastvrouw van de avond ongeinteresseerd en geirriteerd reageerde terwijl ze in alle haast de tafels aan het afruimen was. Er waren maar 5 tafels bezet en toch deed ze alsof ze het ongelooflijk druk had.
Een telleurstellende avond en niet voor herhaling vatbaar.
Zijn hier nu het afgelopen jaar drie keer wezen eten, zodat we nu in alle eerlijkheid wel een recensie kunnen schrijven, uitgaande van het gemiddelde van de drie bezoeken. De laatste keer was vrijdag jl. En de conclusie moet zijn, aardig concept , leuke inrichting van de zaak, wat hier werelds aan is, is ons nog niet helemaal duidelijk, meer een Arabische sfeer, dat is ook het geval met de gerechten op de kaart. De Soto en de Curry waren naar onze mening de enige niet Arabisch of Middellandse zee gerechtje. De wijn kwam volgens de bediening uit Marokko, en verrassend goed van smaak. Dat gold ook voor salade en de andere groen gerechten. De Groene curry was helaas een minder groot succes. Leek als of deze rechtstreeks uit een potje kwam en even was opgewarmd in de magnetron. Zelfde verhaal voor de visgerechten, ziet er niet echt vers gemaakt uit en smaakt ook zo... Pre fab achtige. Daarentegen waren de vleesgerechten meer dan prima. Vooral de lam en de kippen stukjes waren heerlijk mals, goed gekruid en qua hoeveelheid ook naar volle tevredenheid. Afgesloten met thee ,ijs en spekkoek.. Een klein detail, leuke idee de thee in die blikken theepotten maar door het kokende water word het handvat gloeiend heet. Dat is vragen om problemen mijnheer de eigenaar.
Gegeten op: 22 maart 2013.Schrijf zelf een recensie over Wereldrestaurant Dara
Schrijf hieronder je recensie over Wereldrestaurant Dara. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | 12:00 - 23:00 |
| Vrijdag en Zaterdag | 12:00 - 01:00 |