Edwin V 22 mei 2012 | |
Zojuist lekker gegeten op het terras. De kaart is weer vernieuwd. De wijn en het Gulpener bier smaakte goed. De formule blijft hetzelfde. Met zorg uitgekozen betaalbare maaltijden. We komen hier zeker terug. |
Kenneth_dPdlW 29 december 2011 | |
Mijn ervaring is een jaar lang goed geweest bij Bon Chef.
Edwin V 25 september 2011 | |
Hier kan je betaalbaar lekker eten. Verwacht geen hoogstandjes. Het eten is goed verzorgd alleen de wat duurdere salades mogen wel een niveau-tje beter. De huiswijn is lekker, helaas geen Belgisch of Duits bier en helaas geen goede espresso machine. |
Mvrhap 9 september 2011 | |
Een goed restaurant met heerlijk eten, je kunt zelf je menu's samen stellen en dat is prachtig! Eten is tip top in orde en ziet er mooi en verzorgt uit! Bediening is altijd vriendelijk en weten goed wat er wel of niet verwacht word van je. in een woord TOP! |
rian1234 2 september 2011 | |
Eergisteren een eenvoudige maaltijd genuttigd bij Bon Chef; helaas was het heel erg slecht; we hadden allebei sate met friet. De sate was smakeloos en super flauw, de frites duidelijk gebakken in olie waarin eerder vis was gebakken. Zelfs voor een "luxe snackbar" was dit niet ok! Ook de prijs (35 euro incl 4 drankjes) was veel te hoog; hadden beter een turkse pizza bij de buurman kunnen halen.... |
rgerritsen 22 mei 2011 | |
Gisteren heerlijk gegeten bij Bon Chef. Eten was perfect, leuke sfeer en prima bediening, kortom helemaal goed. Mooi ook dat je gewoon zelf je gerecht kan samenstelllen en niet aan een vaste menukaart vast zit
nicov 22 mei 2011 | |
kijk hier houd ik nou van
Mso 16 mei 2011 | |
Verwacht er niet teveel van is aardig achteruit gegaan met de jaren. Gewoon een luxe snackbar. |
jessica p. 21 september 2010 | |
gisteren weer lekker wezen eten bij de cheffies.
AntonM 7 augustus 2010 | |
Allereerst een heel prettige zaak, waar we regelmatig komen. Het ijs is heel lekker en je koopt ruime porties. Als je niet veel eisen aan je eten stelt, is het prima eten. Wij hebben een paar keer biefstuk met frieten gegeten. De biefstuk is ronduit slecht. Voor dit bedrag van 16 euro verwachten wij toch betere produkten. U kunt beter in de naastgelegen Plus de voorverpakte Ierse biefstuk halen en zelf bakken. Zeker weten dat je beter eet. |
Geef zelf je mening over Bon Chef