6.4
7.2

KeukenWereldkeuken
OpeningstijdenAlle dagen geopend

Kenneth_dPdlW Kenneth_dPdlW 29 december 2011

Mijn ervaring is een jaar lang goed geweest bij Bon Chef.
Wij bestellen onze lunch daar een aantal keer per maand wat dan bij ons bezorgd wordt.
Vandaag plaatste ik telefonisch een bestelling van € 14,30 echter bleek het milkshake apparaat kapot te zijn. Zonder milkshake zou de bestelling uit komen op € 11,70. Ondanks dat we vaste klant zijn, stelde ze mij verplicht dat ik er iets van minimaal 80 cent bij zou nemen. Er viel niet over te praten dus heb ik mijn bestelling maar geannuleerd. Erg triest hoe ze met vaste klanten om gaan. Zeker aangezien het maximaal 1km rijden is. Buiten dit probleem hebben wij gister een bestelling geplaatst die ze kwamen bezorgen. Bij de bezorging vertelden ze dat er ingrediënten misten omdat hun rijstkoker kapot was. Hier heb ik geen punt van gemaakt en de volledige prijs betaald. Kortom; Laatste keer dat ik daar wat besteld heb. Pure principe kwestie.

Edwin V Edwin V 25 september 2011

Hier kan je betaalbaar lekker eten. Verwacht geen hoogstandjes. Het eten is goed verzorgd alleen de wat duurdere salades mogen wel een niveau-tje beter. De huiswijn is lekker, helaas geen Belgisch of Duits bier en helaas geen goede espresso machine.

Mvrhap Mvrhap 9 september 2011

Een goed restaurant met heerlijk eten, je kunt zelf je menu's samen stellen en dat is prachtig! Eten is tip top in orde en ziet er mooi en verzorgt uit! Bediening is altijd vriendelijk en weten goed wat er wel of niet verwacht word van je. in een woord TOP!

rian1234 rian1234 2 september 2011

Eergisteren een eenvoudige maaltijd genuttigd bij Bon Chef; helaas was het heel erg slecht; we hadden allebei sate met friet. De sate was smakeloos en super flauw, de frites duidelijk gebakken in olie waarin eerder vis was gebakken. Zelfs voor een "luxe snackbar" was dit niet ok! Ook de prijs (35 euro incl 4 drankjes) was veel te hoog; hadden beter een turkse pizza bij de buurman kunnen halen....

rgerritsen rgerritsen 22 mei 2011

Gisteren heerlijk gegeten bij Bon Chef. Eten was perfect, leuke sfeer en prima bediening, kortom helemaal goed. Mooi ook dat je gewoon zelf je gerecht kan samenstelllen en niet aan een vaste menukaart vast zit

Zeker een aanrader

Geef zelf je mening over Bon Chef