RLdeBruyn 3 maart 2012 | |
Wij eten hier met een zekere regelmaat in het restaurant...geen woorden aan vuil maken...prachtige locatie, uitstekend eten en een prima bediening. Voor het Grand-Cafe exact dezelfde recensie+ we komen er -bijna- ieder weekend in de middag en het is alsof je een zitje neemt een stationsrestaurant in Parijs of Brussel maar dan lang geleden. Wij vinden het sferisch en de damesn en heren die in de bediening zitten...wat een aardige lui en wat een heerlijke jazz-muziek op de zondag door de speakers...!!
Michel 9 februari 2012 | |
Lekker gegeten. Vriendelijk en competente medewerkers
Bobbes 19 januari 2012 | |
Prima prijs kwaliteits verhouding, vriendelijk personeel en de kleine kaart in de brasserie is ook prima. Dit is nu een juiste aanwinst in Den Haag ! |
PetraErik 9 november 2011 | |
Op 28-10-2011 en op 04-11-2011 voortreffelijk gegeten, 2x prestige 4 gangen menu gekozen, vooraf amuses, presentatie heel mooi, niet tekleine porties, voldoende als je menu neemt, wat niet onbelangrijk is uiteraard de kwaliteit van het eten, is uitstekend, en wij vonden het erg lekker, echt culinaire belevenis, keukenbrigade chapeau en de bediening loopt met een smile rond, is adequaat en zeer vriendelijk, sommelier aanwezig, geeft uitleg bij de wijnen, ook die zijn heel lekker, doen er alles aan om je in de watten te leggen, ongedwongen sfeer, sfeervol restaurant, echt een avondje uit.
PjotrvanLenteren 15 oktober 2011 | |
Het bioscoopmenu is waar voor je geld en de bediening neemt je wens om gelaafd, met koffie na én ontspannen ruim op tijd naar de film te kunnen serieus. Daar hoef je dus niet drie keer op te wijzen terwijl je op de volgende gang zit te wachten, zoals elders gebruikelijk is. Eten oogt prachtig en smaakt fantastisch. Het bestaat al jaren, maar voor ons echt een ontdekking. Een filmpje pakken wordt zo een luxe avondje uit om te herinneren. |
verwend 13 oktober 2011 | |
Uitstekende kwaliteit in een prachtige omgeving. Ook een restaurant voor de fijnproever met kritische smaakpapillen. Prima natuurlijke en toch deskundige bediening. Behoort ieder avond vol te zitten! |
HelmaOverduin 13 oktober 2011 | |
Nu iets langer dan een maand woonachtig in Den Haag en al aardig geïntegreerd in de wine and spice scene van de stad. Net terug van een leuke avond uit en wil voor ik de ogen sluit de crew van restaurant Des Deux Villes nog even een hart onder de riem steken! Het was niet zo druk en naar ik vernam zijn ze vrij 'new in town' net als ik. Maar wat een geweldige keuken en fantastische bediening! 5 gangen binnen de 1,5 uur die we hadden. Lastige opgave maar gelukt en zonder overdrijven allemaal top. Bijzonder was dat we het idee hadden gewoon relaxt gegeten te hebben! Dus bij deze dank aan de kundige (jonge) keuken en leuke gastheer!
Breuer 13 september 2011 | |
Heerlijk gegeten in het restaurant als verassing voor mijn vriendin. Uitstekende service met een correcte uitleg voor zowel de wijn als de gerechten. Enige minpunt vond ik de hoeveelheid van de gerechten welke aan de matige kant was, wel heerlijke amuses tussendoor gehad. |
Marcelverstraten 20 augustus 2011 | |
Heerlijk gegeten. Goede bediening. Verrassend lekker. Wel aan te raden de brasserie van het restaurant te scheiden op iens. Als hier een slechte beoordeling bij staat kan ik mij niet voorstellen dat deze van het restaurant is. |
jpaardenkoper 29 juli 2011 | |
We prima gegeten, kwaliteit van het eten goed , maar niet echt heel erg spannend, bediening is goed opgeleid en let op de etiquette, maar komt niet helemaal natuurlijk over, maar ze doen zeker wel hun best. mooie omgeving waar je rustig kan eten met best veel privacy. al met al wel een restaurant waar ik nog een keer zou terug komen, vooral omdat de prijs best redelijk is voor wat je krijgt |
Geef zelf je mening over Grand-Café Restaurant Des Deux-Villes