KeukenKoken aan tafel
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

In deze piepkleine zaak staat maar één tafel waaraan je ter plekke kunt eten. Bij een reservering voor acht personen heb je dus pardoes het gehele restaurant afgehuurd. Dit zorgt voor een mooie mix tussen privacy en gezelligheid. Vanuit je stoel heb je zicht op de verrichtingen in de keuken en een praatje met de kok is makkelijk gemaakt. Eetwinkel het Magazijn voert een puur Italiaanse keuken en dat is te proeven aan de pure smaken. De taarten zijn ongekend mooi, groot en bovenal lekker! De perfecte locatie voor een intiem samenzijn met goede vrienden.

Eefko Eefko 12 augustus 2011

Gisteren met 8 man aan de grote tafel gegeten bij dit intieme huiskamer restaurant. Heerlijke antipasti, goede lamskoteletjes met een heerlijke ovenschotel en een cheesecake om je vingers bij af te likken. lekker wijnen erbij. Erg leuk en gezellig om met een groep te eten!

Emmadeern Emmadeern 22 juli 2011

We waren in eerste instantie enthousiast over de ongedwongen en huiselijke sfeer, omdat er geen plaats meer was in het restaurant mochten we plaatsnemen op het terras van de buren. Grappig idee, toen het eten geserveerd werd waren we echter zeer teleur gesteld.
De borden werden neer gekwakt op tafel en waren heet deze moesten we dus met onze mouwen over onze handen optillen en juist plaatsen. Het heetse bord werd voor mijn 2 jarige dochter gedropt... Het bestek werd ook in een grote bundel op tafel gedonderd. De ravioli was nog hard aan de randen en dus niet lang genoeg gekookt de pasta met garnalen was matig. Geen aanrader dus ik ga hier nooit meer naar toe.

wotte wotte 7 juni 2011

Eten: Erg smakelijk, grote porties. Naar mijn smaak iets te veel vlees op mijn bord ( maar voor de mannen vast geen probleem! ). De kok is jaren in de leer geweest bij een Italiaanse chefkok, en dat is te proeven! Lekkere schotel met basilicum, pommedori en mozzarella en nog veel meer.
Bediening: In feite heb je een privekok, dus het kan niet beter!

Steendam Steendam 25 mei 2011

Het eten en de sfeer waren super, heel persoonlijk. Het restaurant heeft maar 1 tafel, wel een grote. Wij waren met 11man; past precies. Vast menu, ook prima vegetarisch. Lekkere wijn! we hebben dan ook de hele voorraad witte opgedronken. Restaurant is Een echte aanrader!

EvertDirk EvertDirk 13 mei 2011

Heerlijk gegeten in dit kleine, maar zeer gemoedelijke restaurant. Antipasti was verrukkelijk en niet alleen vanwege de omvang. Een prachtig gevulde schaal! Over de huisgemaakte worst zijn we bijzonder enthousiast, subliem! Het hoofdgerecht, kalfsoester met pesto en een prima risotto, was voortreffelijk. Een soepele merlot maakt dit diner compleet. Voor iemand die in huiselijke sfeer wil eten is dit restaurant een echte aanrader!

Geef zelf je mening over Eetwinkel Het Magazijn

MaandagGesloten