| Keuken | Internationaal |
| Minimum menuprijs | €18.50 |
| Openingstijden | Dagelijks geopend voor lunch & diner Meld dit restaurant als niet meer open » |
nathali3 3 maart 2012 | |
zondag 26 februari een lunchproeverij besteld. Als de lunch op tijd was uitgeserveerd en de bediending vlot en adequaat had gecommuniceerd, zou Havezathe een goede indruk hebben achtergelaten. nu hebben we helaas anderhalf uur moeten wachten met 3 kinderen onder 3 jaar, voordat de soep aankwam. ondanks verzoek om een glaasje kraanwater, werd ongevraagd spa blauw uitgeserveerd. Omdat we als groep in een aparte opkamer zaten, kwam de bediening niet vaak langs om te vragen of alles naar wens was. Wij kregen de indruk dat er te weinig staff in de keuken rondliep. |
hagelkruis 10 januari 2012 | |
Willy, gezellige zitruimte met gashaard en een sfeervol restaurant om te zitten, en voortreffelijk eten met een ruime keus! in een goed verbouwde oude boerderij! Wel een hoogte verschil vanaf de receptie naar de eetruimte en de toiletten! 4 treden! Voor gebruik door rolstoelers misschien wat moelijk? |
Maarten1966 9 januari 2012 | |
Zeer sfeervol restaurant in een oude havezathe, wel enigszins afgelegen. Prima eten, wij zaten aan het eind van het wildseizoen en hadden nog voldoende keus in wildmenu's. Vriendelijke bediening. |
Geef zelf je mening over Havezathe Hotel-Restaurant Carpe Diem