Het eten was matig. De bruschetta varie was wat "muffig" en het dessert stond al even te wachten voordat iemand zo gek was het te bestellen..heel jammer. Voor het eten hoef je er niet naartoe. Wel een ruime keuze aan wijnen.
Wij hebben hier een uur of 3 a 4 doorgebracht en uiteindelijk 1 fles wijn, de bruschetta en het dessert genomen omdat de bediening onbereikbaar was. Uit zichzelf kwamen ze niet naar je toe, je moest echt naar hen toe lopen. Wat dat betreft een "goedkope" avond.
Ik zal er niet meer snel gaan even al overweeg ik er nog eens een wijntje te drinken, al zal ik dan in 1 keer de drank voor de hele avond bestellen.
Heel jammer want het zag er zo knus en huiselijk uit maar voelde niet gastvrij
Erg gezellig en romantisch! Fantastische wijnen en biologische italiaanse worst en heerlijke kazen. Voor de echte fijnproever.
Een fijne plek om te borrelen, want voor echt een diner is er niet super veel keus en zijn de porties wat aan de magere kant. Vergelijk het meer met een tapas tent. Vooral met lekker weer is het heerlijk vertoeven buiten.
Er heerst een ongedwongen sfeer en de bediening is niet opgeprikt, maar vlot.
De wijnen zijn lekker en de worst en kaas ook, maar het warme eten en het toetje (laatst met 6 personen gegeten) viel verschrikkelijk tegen. De porties lasagne en melanzane waren bedroevend klein en qua smaak daarnaast niet bijzonder. De toetjes waren half bevroren, dit werd 'goed' gemaakt met verse perzikken, die zo onrijp en hard waren dat we ze hebben teruggestuurd. Deze werden van de rekening gehaald, evenal de koffie. Dat was dan wel weer netjes. Verder complete chaos in de zaak, te weinig en onkundig personeel, de eigenaar zelf maakte het er niet beter op. Toen de tafel naast ons klaagde antwoordde de eigenaar: I've never had complaints. Wat arrogant! Door deze ervaring toch geen plek waar we naar terug gaan. Jammer, want het is een mooie ruimte met veel potentie.