slowfoodlover slowfoodlover 18 maart 2012

Bij de Hompensche molen weet je dat je een bepaald type restaurant is en voor deze prijs kwaliteit dik in orde en accepteer je bepaalde bediening foutjes eerder. in de zomer geweldig op het terras , zeer strategisch op een fietsroute gelegen ... denk wel dat je daarna dan ook nog terug moet fietsen !

Killie Killie 21 januari 2012

Uistekende lunch!
Diner is voor verbetering vatbaar qua finishing touch.
Zeer mooie locatie aan de rand van Stevensweert.

mightymax01 mightymax01 31 oktober 2011

Prima bediening, wat simpele inrichting, mooie locatie en goed eten. Soms is een soepje leuk geserveerd in van die wekpotten..., maar heerlijk heet en zeer smaakvol.

hihaar hihaar 17 oktober 2011

We hebben er heerlijk gegeten, we hadden allebei wat anders en allebei hebben we genoten. De bediening was erg attent en prettig. Als we niet twee uur rijden hier vanaf zouden wonen kwamen we zeker vaker!

Gittepit Gittepit 21 september 2011

Heerlijk gegeten en genoten tijdens ons etentje in de Hompesche Molen. Hele attente bediening, leggen graag uit wat iets is en gaven zelfs aan dat we de molen tussen de gangen door konden bekijken. Helaas is het voor ons uit de route, maar je zou er voor om willen rijden!

Hank Dussen Hank Dussen 2 maart 2011

Op een zondagmiddag tijdens een prachtige fietstocht hier bij toeval terecht gekomen. Wat een geweldige mooie plek! Heerlijke lunch gehad met mooie romige mosterdsoep en een prima "boeren" tosti. Een plek om te onthouden voor als ik weer eens in de buurt ben.

Geef zelf je mening over Brasserie de Hompesche Molen