Gister avond heerlijk gegeten. Voor het eerst hiet geweest. Ontzettend lekker eten voor een zeer schappelijke prijs. Aardig personeel, correcte bediening. Zeker een plek om terug te komen.
Het eten is er voortreffelijk lekker, niet duur en de bediening is gemoedelijk en correct. Wij gaan er zeer regelmatig eten. Ook hebben we er met een groep van 24 mensen gegeten, toen was de tafel heel gezellig gedekt. Iedereen was zeer lovend toen over het eten. Een aanrader.
We kwamen met een vrij groot gezelschap van 8 personen, waarvan 2 kinderen van 7 en 8. Soms moesten we langer wachten dan de kleintjes aan konden, maar het eten is heerlijk. Men is erg vriendelijk en behulpzaam. Vrij klein restaurant, maar wel gezellig. Komen we zéker vaker.
Omdat ik er vlakbij woon is deze griek een verleiding elke keer als ik er langs kom. Ben er nu een keer of vijf geweest en ervaringen waren overwegend zeer positief (een keer waren ze ons vergeten). Gezellige ontvangst door eigenaar die je gelijk het gevoel geeft op vakantie te zijn. Neem echter wel de tijd om daar te gaan eten, want ze gaan heel 'grieks' met reserveringen om. Voor mij is dat onderdeel van de charme, maar hou er wel rekening mee dat je een half uur moet wachten. De kaart is 'traditioneel grieks (dus veel vlees)' maar voor mij springen de stoofpotjes er positief uit. Deze maken deze griek speciaal voor mij
Wat hebben wij hier lekker gegeten! De porties zijn erg groot en alles is van hoge kwaliteit. De borden komen mooi opgemaakt op tafel, dus het ziet er heerlijk uit. De eigenaar is zeer vriendelijk en alles ademt de echte Griekse sfeer. Wij komen hier beslist terug om andere gerechten uit te proberen.