Goos eten & drinken over zichzelf

GOOS - eten & drinken is een kindvriendelijk duurzaam eetcafe gelegen in de Maasstraat in Amsterdam. Voor ontbijt Lunch koffie diner en een borrel. Goos haalt de producten zoveel mogelijk uit de regio. Het liefst nog uit eigen buurt. Daarmee besparen we het milieu, maar belangrijker nog; we weten precies waar onze groenten groeien en onze koeien grazen. Eerlijk eten. Daar staan we voor.

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

ActiviteitenEetcafé, Lunchroom, Afhalen
KeukenBiologisch, Mediterraan & Internationaal
Menuprijs€27.50
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

29 maart 2013

Altijd ontspannen en plezierig om bij Goos te lunchen. En die lunch loopt soms naadloos over in een borrel. De broodjes zijn heerlijk, de porties zijn goed. En de bediening is heel persoonlijk en vriendelijk. Ze zijn attent en doen niet kinderachtig. Zo moesten wij vrij lang wachten omdat het erg druk was, krijg je zonder te vragen een drankje van het huis. Ook de borrelhapjes van lokale leveranciers zijn uitstekend en dat lokale staat mij wel aan. Echt een aanrader voor een ontspannen koffie, lunch of borrel

Gegeten op: 22 februari 2013.

7 maart 2013

Als start van het weekend besloten we een borrel te gaan drinken bij Goos. We waren al bekend met de gezelligheid die hier vaak te vinden is en dat was dit keer zeker niet anders. Na een heerlijk biertje van Brouwerij 't IJ en een mooie borrelschotel erbij, besloten we te blijven zitten voor het eten. Dat was een goede keus! Zowel de sate als de varkenshaas waren prima bereid. Ook de frites en rosevalaardappeltjes en de geserveerde groenten, smaakten prima. De vriendelijke bediening, die ondanks de drukte attent was, maakte het voor ons een heerlijk ontspannen avond!

Gegeten op: 1 maart 2013.
jweekhart
jweekhart
Topproever

26 februari 2013

Lekker gegeten in Goos. We waren naar Shrek geweest in de RAI en wilde erna nog wat eten met zijn allen. Met 12 man heerlijk aan de Steak Frites en aan de Tortellini. De kids hebben zich vermaakt met een kindersate. Bediening was erg persoonlijk en erg kind vriendelijk. Bijzonder leuke tent.

Drieswoesthof
Drieswoesth...
Proever in spe

25 februari 2013

Gisteravond heerlijk gegeten in Goos. Er is een nieuwe Chef en een nieuwe kaart. Ik ben begonnen met een Gevolgelte pate met een cranberry compote. Heerlijk fris en erg smaakvol. Mijn vriendin had iets van Marokaanse worstjes met een muntsaus. Was ook super lekker als combi. Trouwens we hadden ok een Duitse biologische wittewijn erbij die een feestje was. Daarna had ik een steak frites en mijn vriendin een stampot van broccoli met Hema worst. Als toet hadden we beide de heerlijke huisgemaakte lemoncheese cake. We hebebn meer dan voortreffelijk gegeten en warn nog geen 60 euro kwijt met zijn tweeen. Het ziet er ook nog echt erg leuk en huiselijk uit en de bediening was erg prettig en enthousiast. Absoluut een aanrader !

Gegeten op: 23 februari 2013.
Tanja1978
Tanja1978
Proever in spe

26 januari 2013

Vorige week hier weer ns gegeten, voor de Kerstdagen was het wat minder goed maar nu hebben ze nieuwe kaart en kennelijk andere kok. Was erg lekker. Biefstuk prima en heerlijke salade en kipsate. Vriendelijke gemoedelijke bediening. Het was erg druk maar ze bleven heel geduldig en omdat het wat langer duurde een drankje van het huis, heel attent. We komen zeker snel terug!

Gegeten op: 19 januari 2013.
Door54
Door54
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over Goos eten & drinken

Schrijf hieronder je recensie over Goos eten & drinken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zaterdag10:00 - 21:30