Bridges over zichzelf

Bij Bridges draait het om vis. De beste vissoorten, altijd en alleen uit het juiste seizoen. Wij bieden u een brede selectie aan verse vis en zeevruchten, zowel in ons restaurant als in de Raw Bar. Van oesters, kreeftsandwiches en delicate vistartaar tot kraakverse vis. Bereid terwijl u toekijkt. Naast het restaurant kunt u ook privé dineren in de Private Lounge met uitzicht op de Vinothèque.

KeukenFrans, Hollands, Internationaal, Vis, Wijnbar, Biologisch & Raw Food
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Eurotoques

Chef-kok Aurélien Poirot is ‘een verrijking voor culinair Amsterdam’. Hij ‘kookt mooi’ en bewijst een begenadigd kok te zijn met ‘verrassende gerechten’ als ‘kreeft met tandori’. Toch is de nieuwe restaurantformule van The Grand nog niet helemaal compleet. De ‘vriendelijke, maar onhandige tot incapabele’ bediening laat namelijk te vaak steken vallen. Zó jammer, want verder klopt alles. Als de chef-kok het niveau van de bediening weet op te trekken naar het zijne, dan is dit ‘prachtige en stijlvolle’ visrestaurant binnen no time een echte topper!

Vraatbaak Vraatbaak 21 januari 2012

Prima gegeten hier, is wel alweer even geleden (2010), lunch met veel zeevoedsel dat vers smaakte en waar absoluut geen luchtje aan zat. Bij de tonijn sashimi kon toen geen sake worden geserveerd, naar zeggen van de bediening omdat de chef niet de schijn van Japanse keuken wilde wekken. Toen maar een ijskoude Bols corenwijn besteld, wat geen gekke combinatie bleek te zijn. Prima wijn. De bediening was vriendelijk en correct, het zou iets minder amicaal mogen. Het was allemaal dik in orde.

Mickeyv Mickeyv 17 januari 2012

Modern restaurant met mooie en lekker visgerechten. Personeel past niet bij positionering en prijsstelling

Niels_recenseert Niels_recenseert 10 januari 2012

Een heerlijke kerstlunch gewonnen t.w.v. 160 euro voor 2 personen! We zijn benieuwd. Hongerig stappen we binnen. Heerlijke glas champagne bij binnenkomst. Amuse was heel goed. De vier gangen die volgde waren over het algemeen goed. De vis was vers en met zorg bereid. Leuke combinaties en presentatie. De heilbot was subliem. Toch verwacht je van een tent als dit toch iets meer subtiliteit. Maar erg lekker gegeten. Wat het echt heel fijn maakte was het wijn arrangement! Echt fantastisch! Hulde!

nassihanni nassihanni 7 januari 2012

Mooie vis gerechten en heerlijks smaak combinaties. De sfeer is door het licht erg kil en koud. Bediening is vriendelijk en snel in restaurant, te langzaam in de lounge. € 400 voor 4 personen met 1 fles wijn is te hoog voor dit restaurant.

sdheijer sdheijer 29 december 2011

De loungy sfeer (banken en gordijnen) doet een beetje aan de supperclub denken. Maar het gaat natuurlijk om de smaken. En dan heb ik aan Bridges een dubbel gevoel overgehouden. Kwa prijs zou dit natuurlijk een van de topzaken in de stad moeten zijn. Maar dat maken ze niet helemaal waar wat mij betreft. Naast een heerlijke mossel bij een van de twee amuses, een prima voorgerecht (tartaar van tonijn) en een heel goede heilbot met langoustine als hoofdgerecht zijn niet alle smaken goed in balans. Een amuse die overheerst wordt door basilicum. Zwezerik als tussengerecht heb ik elders in de stad beter gegeten. En een nagerecht waarbij zuur en zoet met elkaar botsten. Wel een compliment voor de passende wijnen, waarbij de wijn van Nederlandse bodem bij het voorgerecht echt een voltreffer was.

Geef zelf je mening over Bridges

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 23:00
Dinsdagvan 12:00 tot 23:00
Woensdagvan 12:00 tot 23:00
Zondagvan 12:30 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten