Regelmatig gelunched met zakelijke relaties, lunchkaart in de lounge is wat beperkt maar kwalitatief erg goed. Ook eens uitgebreid gelunched in het restaurant, 2 gangen gehad en het eten was uitstekend! De porties hadden iets meer gemogen, maar erg goed en lekker gegeten. Prijs was door de kleine porties iets aan de hoge kant.
Het 3-gangen keuzemenu met amuse (1 oester) en een glas champagne genomen (speciaal arrangement). Het 3-gangen keuzemenu voor 32,50 euro vind ik waar voor je geld. Alles was goed bereid en geserveerd. Ik heb slechter gegeten voor die prijs. Ook de prijzen voor de individuele gerechten buiten het keuzemenu vind ik een goed prijs-kwaliteitverhouding hebben voor wat je krijgt. Wij gaan hier nog een keer eten.
heerlijk gegeten, ik heb eerst wat rond gekeken op verschillende sites en er stond hier en daar wel een slechte kritiek maar toch gaan kijken. ik kan begrijpen wat sommige mensen zeggen maar dit is op en top brasserie!!!geweldige avond gehad.goede bediening. komen snel weer is toegevoegd aan de favorieten