mori 20 juli 2010 | |
Super, heerlijk gedineerd. Wij hebben gekozen voor een verrassingsmenu. Alles wordt wordt met zorg bereid en is vers. Deze lunchroom/restaurant is absoluut een aanrader. |
blackwonder 3 februari 2010 | |
Ik heb hier een tijd geleden met collegae gegeten. We zijn heerlijk. Ik ken maar weinig restaurant waar je zo lekker en goed kan eten. Je proeft dat de producten vers zijn. Keep up the good work you guys. |
Mizzcs 24 december 2009 | |
Wij hebben hier echt heerlijk gedineerd. Alles wordt zelf vers bereid op deskundige wijze en dat proef je! Er is een grote veelzijdigheid aan gerechten. Wij komen op zeker terug! |
hotrod34 18 december 2009 | |
lekker smullen tegen een prima prijs/kwaliteits verhouding. We hebben er een paar keer gegeten en afgehaald en komen zeker terug! Service prima en men weet waar men mee bezig is en dat zie je terug in het eten. Ga zo door! |
gk_76 17 december 2009 | |
Het eten was heerlijk. De broodjes zijn zeer divers en de pasteitjes en salades die waren erg lekker.
dilian 11 december 2009 | |
Ik raad fijnproevers aan deze lunchroom te bezoeken. De bijzondere creatie van/met Oost-Europese en Zuid- Amerikaanse keuken,naast de op vele windstreken georienteerde keuken blijft heel lang een genot voor de smaakpapillen. |
Geef zelf je mening over Fresh & Funky