Reserveer nu

1 2 3 4 ouder »

rondeloos rondeloos 27 maart 2012

Hier op maandag 26 maart 2012 gegeten. Ik weet geen namen meer van gerechten, omdat de namen voor mij bijna niets zeggen. Maar alles wat wij aten was bijzonder smaakvol. Niet te scherp, maar gewoon lekker. Daarbij kwam dat de bediening uitermate prettig was. Alom een heel prettig restarant tegen een goede prijs.

oneill oneill 6 maart 2012

Wij hebben vandaag heel erg lekker gegeten bij jai bharat. Vooral Die Mix Tandoor en lamb rogan josh was zoo lekker. ik heb wel heel vaak bij hindoestaanse restuarent gegeten maar ik heb nergens zo lekker gegeten als bij jai bharat. ik heb me vrienden ook voor de eerste keer hindoestaanse laten proeven, hun vonden het ook ontzettend lekker.
En echt vriendelijke personelen, het was echt gezellig. wij hebben echt genoten van het eten , echt gelachen.

indiaase eten zijn superrr lekkerrr . ik raad iedereen om 1 kans te geven aan jai bhaarat
groetjes

r3mc0 r3mc0 24 februari 2012

Vanavond binnen gelopen. Leuk geholpen, vlotte bediening, maar vooral lekker gegeten. Goede smaken, goede porties. Gefrituurde uitjes als voorgerecht en daarna Saag Chicken en Chicken Korma. Geserveerd met rijst, naan, raita en dal. Gevraagd of ik een keer de kunst mocht komen afkijken in de keuken en volgens mij zou het nog kunnen ook ;-)

jelmer_p jelmer_p 9 februari 2012

Zaterdagavond in Haarlem bij Jai Bharat gegeten. Het was echt koud buiten, dus wat heets ging er wel in. Mijn vriendin en ik namen wat voorgerechtjes die als simpel te kwalificeren zijn; gefrituurde kaas en vegetarische 'samosa's'. Was lekker, niet bijzonder. Heet is heet, en Vindaloo is Vindaloo. Maar hij had heter gemogen. Maar lekker was het wel. Ook de andere (lams-)curry Rogan Josh was erg goed op smaak. Bijgerechten vond ik wat simpel. De linzen waren vrij smakeloos, de naan was lekker maar een (kleine) salade had gemogen.
Maar die hadden we natuurlijk ook bij kunnen bestellen, ware het niet dat het simpelweg niet op de kaart stond. Personeel was iets te informeel. Jonge jongens die tutoyeren en iets te gemakzuchtig zijn. Wel heel vriendelijk, en de oude baas die goedkeurend de zaak in de gaten houdt. Neem geen cappuccino! De 'goed' is voor het bekwame eten en de mooie zaak, en de vriendelijkheid.

Pem Pem 30 januari 2012

Wij hebben aller lekkerste papardum in JaiBharat gegeten,Als hoofdgerecht hebben wij mix tandoori en thali gegeten,,was super lekker en raadden wij aan iedereen the one and only JaiBharat

rbh69 rbh69 19 september 2011

Elke keer dat ik hier kom kan ik hetzelfde zeggen: verse ingredienten, keurig net en schoon restaurant en vriendelijk bediening. Complimenten wederom!

Martijn76 Martijn76 21 augustus 2011

2 september 2010 hebben we ons trouwfeest gegeven in het restaurant. We zijn een aantal keer op reis geweest in India, en wilden onze familie en vrienden tijdens ons feestje India laten proeven. Vanuit het restaurant was er alle ruimte voor onze wensen en werd er goed meegedacht over de mogelijkheden. Het eten was ontzettend goed, de bediening hartelijk en gastvrij.
Onlangs hebben we weer bij Jai Bharat gegeten, ook nu weer een gastvrije ontvangst en erg goed eten, Indiaas eten op z'n best!
Martijn & Lisette

Ria van Steen Ria van Steen 8 augustus 2011

Afgelopen donderdag weer eens gegeten bij dit verrukkelijke restaurant als afsluiting van de vakantie. Het was erg druk maar de bediening was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het eten was goed verzorgd, de borden zéér warm wat ik heel belangriijk vind. Zo kunnen mijn partner en ik nog wel even doorgaan met onze loftuitingen.
Ria van Steen

feratilgar feratilgar 5 augustus 2011

afgelopen avond hier gegeten,
werkelijk subliem.
we hadden een drie gangen menu met als voorgerecht de hot king prawn die heel lekker smaakte en de papadums erbij maakte het geheel helemaal compleet .
als hoofd hadden we king prawn madras en de kip tandoori (heerlijk).
bediening was snel en vakkundig.
al met al een goede hele goede avond.
ik ga er snel weer naar toe.

hans_dh hans_dh 28 juli 2011

Leuke atmosfeer op een prima locatie, vriendelijke bediening en gezellig druk. Eten viel deze keer echter wat tegen, paneer was droog net zoals de lam tikka. Tè druk?

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Jai Bharat