Proever84644 26 mei 2012 | |
Ik heb nu al 3x proberen te reserveren, maar heb tot op heden niets eens een reactie gehad. Dat belooft niet veel goeds voor de rest. |
MTU 17 mei 2012 | |
Ik kan me absoluut niet vinden in de voorgaande mening. Vanavond hier gegeten, pizza en salade. Salade prima aangemaakt! De pizza was precies zoals ik vaak hoop dat de pizza zal zijn: dunne knapperige bodem, perfecte topping!! Zo smakelijk heb ik hem in nederland nog niet gegeten! De bediening niet allemaal even vlot en vaardig, maar wel duidelijk goed bedoeld en aardig. |
Silbersum 15 mei 2012 | |
Als je een gezellige avond uit wilt en lekker eten: NIET DOEN!!! Wij hebben salade besteld en die kwam compleet niet aangemaakt op tafel. Toen we om azijn en olie vroegen om hem aan te maken, werd er moeilijk gereageerd. Uiteindelijk bleek dat men simpelweg geen azijn in huis had. Nog nooit zoiets meegemaakt bij een Italiaan! De bodem van de pizza is prima, maar het beleg vonden we heel simpel en niet bijzonder smakelijk. Mijn pizza was vooral vet (olie, kaas, truffelolie) terwijl die toch wel 18 euro kost... hm. Zeker niet extra voor heenrijden, misschien ok als je in de buurt woont en wilt afhalen. |
JohanMuitA 15 mei 2012 | |
Gisteren (14 mei 2012) uitstekend gegeten en prettig nagetafeld met de enthousiaste en gedreven eigenaar. Leuke plek in een leuke buurt. Aanrader. |
VonKoln 14 mei 2012 | |
Het was koukleumen in dit restaurant op deze avond. De verwarming was stuk en wij hadden een frisse motorrit achter de rug. Pech. De bediening was er meer van de in de war en leek niet te willen warmdraaien, tenminste wij waren blij als een drankje na twee keer vragen doorkwam.
wilso 7 mei 2012 | |
Delicious, light and tasty pizzas and friendly staff! Also activities for the whole family and resonable prices. Plenty of space for the spontaneous visit. |
aschrijer 25 april 2012 | |
Gisteren gegeten. Er waren wat problemen met de bediening, maar daar kwamen ze later netjes excuses voor aanbieden. De pizza's waren echter grandioos! Allemaal verse producten, uitstekende worst, uitstekende bodem. Voor mij de beste pizza ooit! |
nizl 16 april 2012 | |
Echte Italiaanse pizza in Amsterdam! De bediening spreekt misschien nauwelijks Nederlands, maar zowel het personeel als de Italiaanse eigenaar zijn supervriendelijk. Het eten kwam snel en was erg lekker. De huiswijn smaakte goed. Heerlijke koffie na en de chocoladetaart is een absolute aanrader! |
hsijsma 28 maart 2012 | |
Erg relaxed tentje. Er is bijna altijd wel tafeltje beschikbaar. Je wordt zeer gastvrij ontvangen.
Ninavdb 17 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten, pizza met peer en gorgonzola en de 1851 volgens mij, vooraf lekkere brood met olijven en goede koffie na. De mevrouw die ons bediende was ook erg vriendelijk! Zeker voor herhaling vatbaar wat een goede pizza's! |
Geef zelf je mening over Pinsa's