mvd123 21 mei 2012 | |
Via een Groupon-deal met dit restaurant kennisgemaakt. Bij binnenkomst werd meegedeeld dat de Groupon-deal niet een 3-gangen-keuzemenu betrof, maar een 3-gangen verrassingsmenu van de kok. Dit zou bij het reserveren al meegedeeld zijn, maar dat waren ze in ons geval vergeten blijkbaar. Het eten was matig: het voorgerecht (carpaccio) leek alsof het uit de supermarkt kwam en ze dat op het bord hadden gegooid en daar wat sla en pitten over), het hoofdgerecht was lauw en het vlees taai (de vis was wel goed van smaak, maar ook lauw en aan drukte in het restaurant kon het niet liggen, er waren slechts 4 tafels bezet). De hoeveelheid was ook zeer weinig, terwijl wij echt geen grote eters zijn. Het dessert bestond uit een plakje chocoladecake, 2 bevroren aardbeien (zit dus geen smaak aan) en een toefje slagroom uit een slechte kwaliteit spuitbus. Het voelde alsof restaurant Smaak de kantjes er vanaf liep. Geen idee of dat met de Groupon-deal te maken heeft en het eten normaal wel van goede kwaliteit en hoeveelheid is. Verder: de cola was op, de jus d'orange was welgeteld nog 1 glas van. De bijgerechten (friet en salade) kwamen in schaaltjes van zo'n 5 cm doorsnede / 4 cm hoog (en dat voor 4 personen...) en zonder opscheplepels. Jammer, hoor, geen leuke ervaring en wij gaan ook zeker niet meer naar restaurant Smaak! |
og1962 15 mei 2012 | |
Een aantal jaren hier al eens gegeten en op basis van de goede ervaringen toen, afgelopen zaterdag weer. Het niveau van toen werd duidelijk niet gehaald. Afgezien van de kwaliteit was ronduit storend dat de omschrijvingen op de kaart nauwelijks strookten met het voorgeschotelde. Zo was de chocoladesoufflé een brownie en ontbrak het beloofde rumijs hierbij. De bediening was aardig, maar niet bijzonder professioneel. De rekening klopte niet (in ons nadeel). Al met al geen aanrader: wij komen hier niet meer terug. |
frenchforest 6 mei 2012 | |
Toen wij wilden reserveren werd allereerst de telefoon niet beantwoord. Dit ondanks dat het restaurant gewoon open zou moeten zijn. Meerdere malen geprobeerd maar zonder enig resultaat. De website werkte ook al niet. Een paar dagen later maar even met de auto langsgereden maar ondanks dat het restaurant open zou moeten zijn zaten alle deuren op slot en was het donker binnen.
eter1961 9 april 2012 | |
Op basis van de meningen over de kwaliteit gerserveerd bij Smaak. Tja zou ik een 8,2 geven? Nee dus. Het brood was slap en flauw, de kruidenboter was smakeloos. De gerechten wel aardig, de bijbehorende garnituur over gaar. Als klapper de parfait van walnoten. Moest mijn lepel er met grof geweld in stoppen om er een hap uit te krijgen. En die hap bestond uit een melige smakeloze substantie. Kortom het was het allemaal net niet. Wel vriendelijke en behulpzame bediening. Alleen de vraag: 'is alles naar wens'werd niet gesteld..... |
Peva01 9 april 2012 | |
Gerechten uitstekend, dieetwensen goed rekening mee gehouden, zelfs nog eerst gebeld door Smaak om af te stemmen. Helaas waren er geen zoetjes aanwezig voor in de koffie of thee. Jammer dat onlinereservering niet was doorgekomen, van te voren nog even gebeld en toen bleek het nog niet doorgegeven. Geen kinderarrangementen, toch frietjes met frikadel kunnen bestellen. Paar tips voor de bediening: leg van te voren het juiste bestek bij het bestelde gerecht (zoals scherp mes), vraag bij het bestellen of vlees rood, medium of doorbakken gewenst is, zorg dat je de gerechten kent zodat je vragen juist kan beantwoorden (stroop van framboos is zuur en niet zoet) Verder was de bediening vriendelijk en behulpzaam, heerlijke avond gehad! |
Dirk-jan23 12 januari 2012 | |
Afgelopen weekend weer eens een keer bij smaak wezen kijken. Kijk eigenlijk nooit in de menukaart want neem altijd het amuse diner wat ook deze keer voortreffelijk was, net zo als de altijd vrolijke gastvrouw. Voor mij de volgende keer wederom smaak |
dompelaar 12 januari 2012 | |
Heb gisteren gegeten bij restaurant smaak! Verrassende amuse
ron72 9 januari 2012 | |
Smaak is persoonlijk, maar de koks van Smaak slaan de plank mis. Het verrassingsmenu bood een drietal voorgerechten met onder andere een coquille voorzien van niet alleen zeewier, maar ook nog eens een peppadew saus. Ook stak te pas en te onpas een brood- of ander deeg product uit het gerecht omhoog. Lauwe- tot koude vleesgerechten bij het hoofdgerecht en toetjes die alle drie dezelfde soort en smaak. Harde parfait (nooit van semi freddo gehoord), overal vergelijkbare vruchtensaus over (ook over de melkproducten) en duidelijk lang in de koelkast gestaan. Avondje uit toch wel een beetje verpest. |
gast-in-restaurant 14 juni 2011 | |
Erg lekker gegeten met, wat ik steeds belangrijker vind, biologisch vlees. Prijzen zijn niet duurder dan 'gewoon' vlees, dus prima prijs. Amuse, voorgerechten en hoofdgerecht waren zalig. Aardige bediening en leuke kok. Leuke nieuwe inrichting, restaurant aan het water. Wij gaan hier zeker vaker heen! Enige vreemde was dat er ijs op de kaart stond bij de desserts en dat ik opeens parfait kreeg, maar toen ik zei dat ik liever gewoon het ijs van de kaart had gehad kreeg ik netjes nog een bolletje. |
Manita 30 april 2011 | |
Op 29 april 2011 hebben wij met 6 personen bij restaurant Smaak voortreffelijk gegeten. Een verrassende amuse, afwisselende keuze op de menukaart, een prima prijs-kwaliteit verhouding, prachtig opgediende gerechten die heerlijk van smaak waren en vergezeld werden door een erg goede huiswijn! Het was de eerste keer dat wij dit restaurant bezochten maar zeker niet de laatste! Een aanrader! |
Geef zelf je mening over Restaurant Smaak