KeukenInternationaal
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Zandstra Zandstra 9 februari 2012

Afgelopen weekend hier heerlijk gegeten! Wij kwamen voor het bandje wat deze dag speelde. Bij de koffie kregen we een heerlijke brownie (zelf gebakken?). Het was eigenlijk niet de planning maar omdat we er zo gezellig zaten en het er lekker warm was, hebben we er ook gegeten! Lekker stukje vlees gegeten! En de salade was ook heel bijzonder! (ben heel nieuwsgierig naar de dressing die gebruikt word) En dan het toetje!
De bediening was ook erg vriendelijk! Ja wij hebben een leuke middag/avond gehad! Zeker een aanrader!

ivodekoning ivodekoning 7 februari 2012

Wij zijn deze winter een aantal keer op zondagmiddag bij Dechi Beach wezen lunchen. Een mooie onderscheidende zaak met idem uitzicht. Heerlijke koffie (stukje brownie erbij ook!), lekkere broodjes en de prijs/kwaliteit is prima! De bediening is tenminste niet zo joviaal en los als wat wij bij andere strandtenten gewend waren, en zijn bereid zelfs als de zaak vol zit (zondagmiddag) even tijd te nemen om tafeltjes en stoelen bij elkaar te verzamelen zodat we met het hele gezelschap terecht konden. Service dus! Wij komen zeker terug.

eva_83 eva_83 7 februari 2012

afgelopen zondag geborreld en gegeten bij Dechi Beach. Erg gezellig geweest, leuke ambiance en lekker warme kacheltjes die desgewenst bij de tafel gezet kunnen worden. De eigenaresse kwam nog even vragen of alles naar wens was en het heeft ons aan niets ontbroken.

Erg prettige relaxte zaak om te zitten, mooi uitzicht en goede wijnen voor leuke prijzen. Dat is bij andere strandpaviljoens wel anders!

rstrik rstrik 25 december 2011

Het voorgerecht was niet byzonder. Het hoofdgerecht was ronduit slecht. Een aantal biefstukken waren volledig doorbakken. Toen we dit aan de eigenaresse kenbaar maakte reageerde ze vol onbegrip. Bij het brengen van het tweede biefstuk zei ze dat ze in de keuken wel rose waren. Daarmee gaf ze eigenlijk aan dat we logen. Het tweede biefstuk was nog koud van binnen. Deze ging ook terug. De combinatie van zulk slecht eten en een eigenaresse die onze opmerkingen als zware verwijten opvat maaktte onze bezoek een eenmalig bezoek.

Annette_F Annette_F 2 oktober 2011

Wij aten hier gisteren met onze kinderen. Het duurde 20 minuten voordat de bestelling opgenomen werd en alleen op ons aandringen. Vervolgens duurde het een uur tot de bestelling kwam. Wij hadden herhaaldelijk gevraagd waar ons eten bleef en niemand stelde zich verantwoordelijk. De bazin bleek in de keuken te staan met een rothumeur en was niet benaderbaar. De kinderen werden zwaar chagrijnig van de honger. Het eten was ronduit slecht. Zand in de sla, geen dressing, geen smaak aan het hoofdgerecht. Feedback werd moeizaam ontvangen en de verantwoordelijkheid werd weer afgewenteld op anderen. Naar zwaar onderhandelen hebben we uiteindelijk de drankjes niet hoeven te betalen, maar toen was onze avond al behoorlijk verpest. Een zeldzaam slechte ervaring.

Geef zelf je mening over Dechi Beach

MaandagGesloten