Mystery Guest 31 oktober 2011 | |
Ook ik woon bij het restaurant in de buurt (Duinoord) en heb alleen maar goede ervaringen met Chef Yong. Erg lekkere, authentieke gerechten maar natuurlijk ook huis-, tuin- en keukengerechten zoals babi pangang en foe yong hai.
Kevin35 13 juli 2011 | |
Tijdje terug was ik waar wezen eten met vrienden.
fam_Jansen 5 juli 2011 | |
Woont in de buurt en heb al een lange tijd bij de restaurant afgehaald. Ik kan mij herinneren dat zij inderdaad een lange tijd last hadden van de stank. Wou vorige week afhalen, maar kon niks meer van die stank waarnemen.
margh 9 juni 2011 | |
Heb hier vroeger goed gegeten. Het is wel duidelijk dat het restaurant inmiddels van eigenaar is gewisseld, want een paar weken terug erg slecht eten afgehaald. Veel te veel betaald en alles moeten weggooien omdat het niet te eten was. Het smaakte alsof het al 30 keer opgewarmd was in de magnetron. We kregen er dan nog 'gratis" kroepoek bij, maar die lag ook al een aantal dagen in open verpakking, want het smaakte naar karton. Van het vlees in de saus vroeg ik mij af of het wel echt vlees was, zo smaakloos was het. |
Tramontano 8 juni 2011 | |
Verschrikkelijk slecht gegeten. Het restaurant stinkt naar riool, het eten smaakt muf en onvers. De bami was gewoon op de saus gegooid, niet eens gemengd. Loempia met kip bevat tauge en ei, 0% kip, en smaakt extreem vet. Varkensvlees smaakte alsof het reeds drie maal opgewarmd was. Ronduit de slechtste restaurantervaring van het jaar, een absolute afrader als je op zoek bent naar eten waarbij je niet het gevaar wil lopen drie dagen ziek te zijn !!!!
johnny168 3 december 2009 | |
echt heerlijk eten,leuk om met meerdere te eten aan een ronde tafel |
Geef zelf je mening over Chef Yong