KeukenBbq, Grill

cal cal 2 juli 2011

Ik heb hier echt heerlijk gegeten! Echt genoten van o.a. de malse ossenhaas en lekkere wijn. Daarnaast is de bediening attent en vriendelijk, ze doen echt hun beste om het je aan niks te laten ontbreken. En omdat het onderdeel is van het Pulitzer hangt er een soort van 'luxe sfeer'. Ik zou er in eerste instantie niet snel aan denken om hier te gaan eten... maar moet eerlijk zeggen dat ik het echt een aanrader vind (ook prijs kwaliteit technisch gezien).

rene1965 rene1965 7 juni 2011

Had absoluut meer van dit restaurant van het luxe pulitzer hotel verwacht !! Helaas duurde het erg lang voor het eten kwam. Er werkt jong en ongemotiveerd personeel. De garnituren allemaal apart bestellen zodat je toch nog aan een aardige rekening komt en de tournedos die je op gewicht mag uitkiezen is naar mijn mening niet het gewicht wat je besteld. Had een grote besteld maar aan het gewicht te voelen was deze een stuk lichter. Helaas kun je dit nooit nawegen.
In ieder geval staat dit restaurant niet op mijn lijst voor een volgend bezoek.

DutchVIE DutchVIE 5 mei 2011

Tja... je komt binnen in een luxe sfeer, je jas wordt dan netjes van je gevraagd, alles ziet er keurig uit, alleen dan komt de klap... Het eten! Ik had een simpel stuk kalf met wijnsaus, maar dat duurde bijna een uur, terwijl het restaurant leeg was! En ik had niet gezien dat je je groente of aardappels apart moest bestellen, en dat werd mij ook niet verteld toen ik bestelde, dus ik heb alleen een stuk vlees gegeten... Oh ja, in een uur tijd was het ze niet gelukt om de goede saus te maken, Wijnpeper saus! Niet te eten. Het kon wel terug de keuken in, maar om nou weer een uur te wachten... En het vlees was vet! Terwijl het kalfsvlees was...
De prijzen zijn aan de hoge kant, 21 euro voor alleen een stukje vlees. 22,5 euro voor een garnaal, met een plakje tonijn en zalm, dat wel lekker was volgens mijn vriendin, maar er was niet genoeg om mij te laten proeven... En wanneer ze de rekening brengen, moet je die ook nog nakijken, ze hadden 14,50 voor een Marguerite gerekend, in plaats van 12,50.

Gewoon niet aan te raden!

Jette Jette 21 december 2009

Heerlijk eten, vooral de krabcake is om je vingers bij af te likken. Heerlijke chileense cabernet sauvignon per glas te bestellen. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Absoluut een aanrader!

Geef zelf je mening over restaurant Keizersgracht 238

MaandagGeopend
DinsdagGeopend
WoensdagGeopend
DonderdagGeopend
VrijdagGeopend
ZaterdagGeopend
ZondagGeopend

Meld dit restaurant als gesloten