1 2 ouder »

IQ IQ 26 augustus 2011

wij hadden een slechte ervaring met ''club met'' gehad, maar dat heeft grand cafe de schalm zeker goed gemaakt. vlotte bediening, met een leuke babbel. en het eten was ook uitstekend! zeker de moeite waard om er nogmaals te eten!!

IQ IQ 26 augustus 2011

zeker de moeite waard,
had een nare ervaring gehad bij club met, maar dat hebben zij dik in orde gemaakt!
aardige meiden in de bediening, en het 3 gangen menu smaakvol geserveerd (en erg leuk verteld)!

m-p m-p 31 juli 2011

Laat je verassen door een heerlijk menu, omringd door prettige bediening in een gezellig restaurant. Beslist een aanrader.

Autodropje Autodropje 30 juli 2011

Wij zijn al vaker hier komen eten, hebben deze keer gekozen om de mosselen uit te proberen. Deze waren werkelijk heerlijk klaargemaakt door de keuken. Hierna zijn wij nog verleid tot een dessert door het kleine, maar zeer aantrekkelijke aanbod op de kaart. We hebben een tiramisu en een warme chocomuffin gehad en hier ook erg van genoten. De bediening was erg vriendelijk en oplettend, het gaf al met al een heel huiselijke ambiance met wat extra's. De dag dat wij er waren was het redelijk rustig, maar wij zijn ook op drukke dagen geweest waarbij er net zoveel aandacht aan ons werd besteed als op rustige dagen. Wij komen hier graag nog eens terug!

PSchutte PSchutte 28 juli 2011

Fijne vriendelijke bediening in een prettige omgeving. Eten was prima.

josimast josimast 27 juli 2011

De ambiance, persoonlijke benadering én de kwaliteit van het eten zijn ronduit uitstekend te noemen. De menukaart is bescheiden gehouden qua aanbod maar biedt voor ieder wat wils, het is allemaal van prima kwaliteit en wordt smakelijk geserveerd. Absoluut een zeer welkome aanvulling voor onze omgeving!

Fijnproefster Fijnproefster 27 juli 2011

Gisteravond weer eens heerlijk gegeten! Deze keer het staande Ovatiemenu, errug lekker en goed, zéker voor die prijs. De gezellige ambiance en bejegening van de gasten door Ronald en Bas, en de rest natuurlijk, maakt dat je je echt welkom voelt en dus graag terugkomt, ook buiten het theater seizoen! Ga zo door en wij blijven komen. Theo en Marleen

Jack_en_Frans Jack_en_Frans 26 juli 2011

We komen hier regelmatig na een theatervoorstelling om iets te drinken, maar ook ervoor om lekker te eten.
Geen uitgebreide kaart, maar wel voldoende gevarieerd.
Vis, vlees of vegetarisch, altijd heerlijk gegeten.
Het speciale menu "staande ovatie" verdient zijn naam.

titodevlo titodevlo 1 juli 2011

Ziet er netjes en gezellig uit, bediening is heel vriendelijk en alert, eten smakelijk en aantrekkelijk opgediend, soms met verrassende maar lekkere combinaties. Je kunt er terecht voor een goed glas wijn en je hebt de keuze uit diverse soorten bier.

elshanssen elshanssen 6 april 2010

Ik heb ook gebruik gemaakt van het staande ovatie menu. Erg genoten. Bij dit menu is er zeker niets op de prijs aan te merken. Ik heb een heerlijke avond gehad.. eerst een hapje eten en daarna fijn naar het theater

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Grand Café de Schalm