wij hadden een slechte ervaring met ''club met'' gehad, maar dat heeft grand cafe de schalm zeker goed gemaakt. vlotte bediening, met een leuke babbel. en het eten was ook uitstekend! zeker de moeite waard om er nogmaals te eten!!
zeker de moeite waard,
had een nare ervaring gehad bij club met, maar dat hebben zij dik in orde gemaakt!
aardige meiden in de bediening, en het 3 gangen menu smaakvol geserveerd (en erg leuk verteld)!
Wij zijn al vaker hier komen eten, hebben deze keer gekozen om de mosselen uit te proberen. Deze waren werkelijk heerlijk klaargemaakt door de keuken. Hierna zijn wij nog verleid tot een dessert door het kleine, maar zeer aantrekkelijke aanbod op de kaart. We hebben een tiramisu en een warme chocomuffin gehad en hier ook erg van genoten. De bediening was erg vriendelijk en oplettend, het gaf al met al een heel huiselijke ambiance met wat extra's. De dag dat wij er waren was het redelijk rustig, maar wij zijn ook op drukke dagen geweest waarbij er net zoveel aandacht aan ons werd besteed als op rustige dagen. Wij komen hier graag nog eens terug!