7.9
8.1
7.7
Op basis van 21 recensies met cijfer

1900 FOOD | WINES | LIVE MUSIC | ART doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

1900 FOOD | WINES | LIVE MUSIC | ART over zichzelf

In het historisch centrum vind je 1900, verscholen in het meest kleine en knusse pand van Den Haag. We verrassen je graag, met een heerlijk plat du jour voor € 15,00 of menu van de chef voor € 34. Altijd vers bereid en zoveel mogelijk biologisch. Onze leveranciers zoeken we zorgvuldig uit, ons brood komt van Menno, vlees van slagerij PJ van den Broek en kaas direct van de boer uit Zoeterwoude

ActiviteitenRestaurant, Catering, Private dining, Wijnbar
KeukenRegionaal, Biologisch, Slow food & Frans
Menuprijs€27.50
Gem. prijs hoofdgerecht€15.00
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

12 mei 2013

Wij hebben met z'n 2en een heerlijke avond gehad bij 1900. Het aspergemenu: soep vooraf en daarna hebben we zowel de asperges met zalm als die met ham gegeten. Smaakte goed en zag er mooi uit. Een goede kaasschotel met lekkere crackers en hangop met vers fruit toe. Goede rode en rosé wijn van innovatieve wijnbouwers uit Frankrijk. De eigenaar ontving ons met een handdruk en maakte dat we ons thuis voelden. Hij controleerde regelmatig of alles in orde was. Bediening was verder ook prima. We zullen hier zeker nog vaker komen.

Gegeten op: 10 mei 2013.
Connie150
Connie150
Proever in spe

15 april 2013

We hebben hier met vier personen gegeten en het was echt heerlijk.

Prijs kwaliteitsverhouding is een beetje uit balans, dit omdat je hier voor relatief weinig geld een echt uitstekend vier gangen diner krijg voorgeschoteld. Hoe kunnen ze het er voor doen?

Om e.e.a. soepel te laten indalen, heeft dit knusse restaurant met z’n gezellige bediening, ook uitstekende wijnen.

Kortom, ben je in de buurt van de Denneweg en moet je nog een hapje eten: Restaurant 1900 is zeer de moeite waard! Ik zal er zeker snel nog eens terug komen.

Natalie

Gegeten op: 11 april 2013.
1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.

14 april 2013

Bijzondere plek met een heerlijk ontspannen sfeer. Je eet een vast menu en mag alleen het aantal gangen kiezen. Vooraf een heerlijke aardappel-prei soep met gerookte forel, parelhoen als hoofdgerecht met een heerlijke groenteratatouille, kaas met port en dan een dessert van crème brûlée met ijs. Lekker wijnarrangemente erbij en een heerlijke whiskey bij de koffie. Prima ingrediënten die op een prima manier zijn gebruikt, complimenten!

De bediening is erg leuk en compenseert prima de klein timing foutjes zoals het eerste glas wijn bij de soep dat na de soep kwam. Deskundige bedrijfsleider die weet waar die het over heeft. Verrassende ontdekking en zeker de moeite waard om terug te komen. Het concert waar we voor kwamen is ons bijna ontgaan...

Gegeten op: 13 april 2013.
deberk1965
deberk1965
Topproever

8 april 2013

kregen een mandje brood en boter die lekker smaakte.
vervolgens kwam de soep die lekker smaakte maar niet echt heet,een tip de borden voorverwarmen!
Het hoofdgerecht bestond uit vis die uitstekend was klaargemaakt, echter de aardappelpuree was veel te zoet en te dun,leek een mengeling van aardappelpuree en appelmoes.
Verder alleen een bakje sla en 3 kleine tomaten.
het kaasplankje bestond uit 4 zeer kleine sukjes kaas voor 2 pers,een muis zou er niet voor uit zijn bed komen.
het nagerecht bestond uit sabayon met vruchen,een vreemde combinatie,werd geserveerd in een kopje met vruchren overgoten met een kleinbeetje sabayon,jammer.
stoelen en tafels zonder kleed of plate waren zeer sober.
Helaas geen tapbiertje vooraf maar een gewoon flesje waar je 2,50 voor moest betalen.
Geen eetcafé waar ik nog naar toe ga.

Gegeten op: 6 april 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
lifo
lifo
Expertproever

31 maart 2013

Vanuit de vrieskou stapten wij 1900 binnen en we werden er letterlijk en figuurlijk warm onthaald! 1900 is enorm knus en gezellig. Het menu is beperkt, maar elke gerecht klinkt zo goed dat het alsnog moeilijk is om te kiezen. Aanrader: neem een wijnarrangement en laat gastheer Denny je daar alles over vertellen. Kort gezegd: heerlijk eten, geweldige wijn en gezelligheid ten top. Wij komen zeker terug!

Gegeten op: 23 maart 2013.
familiemaasland
familiemaas...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over 1900 FOOD | WINES | LIVE MUSIC | ART

Schrijf hieronder je recensie over 1900 FOOD | WINES | LIVE MUSIC | ART. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten