Pierredelamontagne 21 april 2012 | |
Goede plaats om te lunchen. Leuke locatie. Mooie keuze aan wijn. Amuse lunch standaard genomen. Lekkere uiensoep, italiaanse tosti was erg goed. De amuse met zalm viel wat tegen. Gevaar met dit soort kleine hapjes is dat ze droog uitvallen, bij de zalm was dit het geval. De andere twee compenseerden dit ruimschoots. Een leuke gelegenheid om eens anders te lunchen |
Den-Haag 31 december 2011 | |
Toevallig hier met 2 personen verzeild geraakt voor diner ivm concert in Rotterdam.
karolien1 15 september 2011 | |
Wat een topzaak, gezellig klein, heerlijke hapjes en de bediening is oprecht geinteresseerd in je voorkeuren qua wijn en zoekt de wijn die het beste bij je smaak en budget past.
Astrid_K 28 juli 2011 | |
Gezellige wijnbar op een unieke locatie! Ik zit hier graag buiten op het terras (tot laat in het zonnetje!!) om de wereld voorbij te zien gaan onder het genot van een goed glas wijn! Verschillende wijnen per glas in alle prijsklasses, lekkere amuses en een ongedwongen gezellig sfeer! Voor mensen die interesse hebben in wijn zeker een aanrader, maar ook leuk voor een broodje en/of koffie op zaterdagmiddag. |
marieket3 12 juli 2011 | |
Dit is echt een gezellige wijnbar! Heerlijk in het zonnetje gezeten en vorige week\voor het eerst een wijnproeverij gehad. Het was de juiste combinatie van zomerse wijnen en bijpassende amuses. Een toegankelijk, interessant en vooral erg lekker avond. Vriendelijke bediening die met enthousiasme wijn advies geeft! Hier kom ik graag met mijn vrienden en vriendinnen maar ook zeker met familie. |
petey 2 december 2010 | |
Afgelopen zaterdag 27/11 met 4 personen
a_vandijk 19 november 2010 | |
Vanmiddag heerlijk gelunched. We hebben het 5-amuse menu gekozen; dat was precies genoeg en aangenaam afwisselend. Werd aangeraden door een geduldige en enthousiaste eigenaar(?). Een echte aanrader is de pompoensoep met limoen en geslagen room. De beste variatie op de pompoen van dit jaar; fris en rijk en toch heel erg pompoen. Ga alleen wat later dan 12:00 want dan is de kachel opgestookt. |
JelleR 5 mei 2010 | |
Twee super avonden gehad - eenmaal op de "dansavond" (1 keer per maand) en een keer gegeten. Heel wisselend publiek, van uberhip tot muurbloempje. Zeer waarschijnlijk een toekomstige place to be voor de vrijgezellen van Rotterdam e.o. 25-35 |
Degenkamp 1 februari 2010 | |
Ik was hier tijdens het Filmfestival, het was heel druk maar er was nog een gezellig plekje bij het raam. Een Quiche gegeten met een super wijn uit Zuid-Afrika voor nog geen 5 Euro per glas. Heel redelijk. Zeker tijdens deze week een aanrader om eens gezellig na te praten over de film. Ik kijk of ik hier morgen kan lunchen. |
_Stephan 14 januari 2010 | |
Dit is nu precies wat ik van een wijnbar verlang: Goede wijnen en schappelijke prijzen en geen hoogdraverij.
Geef zelf je mening over l’Ouest, amuses et vins