Na een leuke zonnige dag hebben wij erg genoten van de locatie en service, zeker op dagen wanneer de zon aanwezig is, is taste ''The Place to be''. Het publiek dat er gedurende ons verblijf aanwezig was, waren voornamelijk aangename mensen. Het eten vond ik erg goed en de prijs voor dranken is zeer correct daarnaast zijn ook de proporties meer dan voldoende! Wij zijn hier met een overwelmd gevoel vertrokken en hebben nog dagen nagenoten van ons bezoek aan Taste.
Bij een mooie eerste lente dag als afgelopen zondag besloten wij een hapje en drankje te nuttigen in brasserie Taste. Eerste indruk is een gezellige brasserie aan de Kralingse plas.
Eenmaal plaatsgenomen liet de bediening al vrij lang op zich wachten. Daarbij heerste er een vrij chaotische sfeer in de brasserie. Bedienend personeel is matig. Toen het bedienend personeel eenmaal aan onze tafel kwam, ruimde zij onze tafel af en vertelde ons zo bij ons te komen, wat in de horeca een vrij slechte uitdrukking is omdat je op deze manier de gasten opnieuw laat wachten. Toen zij daadwerkerlijk een poging deed om onze bestelling op te nemen, onderbrak een schreeuwende heer achter de bar haar (waarschijnlijk de eigenaar) en vertelde haar snel de drankjes weg te brengen en dat zij die zo echt niet kon laten staan op de bar. De jonge dame bood haar excuses aan en ging haar drankjes op de bar haastig wegbrengen zonder onze bestelling op te nemen. Wij hebben toen besloten om onze lunch ergens anders voort te zetten en weg te gaan uit deze chaotische brasserie. Deze brasserie heeft duidelijk geen taste en op deze manier doet de heer achter de bar de naam van zijn brasserie dan ook zeker geen eer aan!
Reuze blij dat de Brasserie Taste weer zijn deuren heeft geopend vorig jaar. Verheug me al op de zonnige dagen om te genieten van het grote terras, de ambiance, de rust, het gezellige publiek, de lekkere gerechten.