hippiejippie 13 april 2012 | |
Overdag heerlijk genoten op het terrasje in de zon. gezellige mensen en leuke bediening. terwijl het buiten kouder werd zorgden de heaters voor een warme sfeer. uiteindelijk hebben we ons toch laten verleiden door de diner kaart. gelukkig was er binnen nog een tafeltje voor 2, en we werden hartelijk ontvangen. wel aan te raden om eerst te reserveren, het is een populaire tent. Eerst konden we genieten van een heerlijk wijntje en een lekker broodje vooraf. daarna ook van het hoofdgerecht waarbij je werkelijk niks te kort zult komen. De prijs kwaliteit is prima en mensen zijn super gezellig. echt een aanrader dus! |
LauraDD 13 april 2012 | |
Als je in Den Haag of Scheveningen een hapje wil gaan eten, is falvor's wel aan te raden. Lekker eten, erg leuke en spontane bediening en dat voor een redelijk prijsje. Zowel 's ochtends, 's middags als 's avonds is er een goede sfeer, dus eigenlijk kan je er altijd even gaan zitten. |
Jonas02 13 april 2012 | |
Op een woensdagavond om half 8 met drie personen naar binnen gelopen en er was nog 1 tafeltje vrij. Het was gezellig druk. We kozen voor de spare-ribs in 4 smaken (op woensdag 13,50). Die waren heerlijk mals van de grill. Met friet, koolsalade en aardappelsalade. De bediening was erg attent, zo werd ons geadviseerd om nog even te wachten met het bestellen van het hoofdgerecht totdat we het brood vooraf op hadden, omdat we anders vrij snel al de spare-ribs zouden krijgen. Echt een aanrader voor een snelle en vullende maaltijd voor een goede prijs. |
henkh 8 februari 2012 | |
Gezellige, snelle en goeie bediening. Lekkere en betaalbare gerechten. No nonsens, dat kom je niet veel tegen. Op woensdagavond rond 1800 uur moet je al een tafel reserveren. Betekent dat het een populair restaurant is wat een mooi signaal is in deze tijden van schaarste.
Big_eater 14 december 2011 | |
We hebben hier al vaker en goed gegeten. Het is vooral een zaak waar je als vleesliefhebber naar toe zou moeten gaan. Heb me toch gewaagd aan de vis (zalmfilet) en mijn vrees (wordt bij veel restaurants te lang gebakken) bleek onterecht: kreeg een prima stuk zalm dat nog deels rose van binnen was! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, lekkere en goed bereide maar niet heel bijzondere gerechten en een niet heel bijzondere inrichting, daarom een "goed" en geen "uitstekend". |
homanlee4 6 december 2011 | |
Als je lekker informeel wil lunchen dan is dit een leuke locatie.Je kan ook lekker een hoofdgerecht eten als een lekker weekbroodje tijdens de lunch.Dus zeker een aanrader. |
HvdA 24 november 2011 | |
Heb hier van de week gegeten en ik kan niet anders zeggen dan dat het eten goed was. Als voorgerecht was de carpaccio uitstekend en de escargots waren niets bijzonders, maar ondanks dat niet onsmakelijk. De tournedos als hoofdgerecht was erg lekker alleen jammer dat de pepersaus niet te eten was en het er ook niet lekker uit zag, en dat dat voor een aparte prijs van €2,50. De spare ribs waren niet zo, te ver doorgekookt en ze vielen helemaal van het bot af. Ondanks dit hebben we wel een hele gezellige avond gehad, het personeel was vriendelijk ondanks dat ze één keer onze drankjes vergaten. De sfeer was erg gezellig en ik kom hier zeker nog een keer terug! |
lekkereproever 24 oktober 2011 | |
Fantastisch eten én drinken! Geweldig personeel wat altijd interesse toont in jou als klant! Je moet er eens gegeten hebben... dan kom je zowiezo terug!! |
Paula-Fred 20 oktober 2011 | |
Gisteren (woensdag 19/10) op goed geluk een keer binnen gelopen. De zaak zat stampvol maar er werd toch een tafel voor twee geregeld. We hebben er het lekkerste stuk vlees sinds tijden gegeten en de opmaak van de gerechten was erg leuk. Lekker sausjes, super kronkelfriet en een te gek vers stokbrood met kruidenboter. Zeker een herhaling waard en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Punica79 17 oktober 2011 | |
We hebben er heerlijk gegeten. M'n vrouw een malse kogelbiefstuk en ik een heerlijke sate van de ossehaas voordat we naar Daddy Cool in het World Forum theater zijn geweest.
Geef zelf je mening over Flavor's