KeukenBbq, Grill, Eetcafé, Bistro, Brasserie & Lunchroom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

henkh henkh 8 februari 2012

Gezellige, snelle en goeie bediening. Lekkere en betaalbare gerechten. No nonsens, dat kom je niet veel tegen. Op woensdagavond rond 1800 uur moet je al een tafel reserveren. Betekent dat het een populair restaurant is wat een mooi signaal is in deze tijden van schaarste.
Hier komen we nog wel een keer terug voor diner of lunch. Je kunt er vanaf 10.00 uur zelfs al ontbijten.

Big_eater Big_eater 14 december 2011

We hebben hier al vaker en goed gegeten. Het is vooral een zaak waar je als vleesliefhebber naar toe zou moeten gaan. Heb me toch gewaagd aan de vis (zalmfilet) en mijn vrees (wordt bij veel restaurants te lang gebakken) bleek onterecht: kreeg een prima stuk zalm dat nog deels rose van binnen was! Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, lekkere en goed bereide maar niet heel bijzondere gerechten en een niet heel bijzondere inrichting, daarom een "goed" en geen "uitstekend".

homanlee4 homanlee4 6 december 2011

Als je lekker informeel wil lunchen dan is dit een leuke locatie.Je kan ook lekker een hoofdgerecht eten als een lekker weekbroodje tijdens de lunch.Dus zeker een aanrader.

HvdA HvdA 24 november 2011

Heb hier van de week gegeten en ik kan niet anders zeggen dan dat het eten goed was. Als voorgerecht was de carpaccio uitstekend en de escargots waren niets bijzonders, maar ondanks dat niet onsmakelijk. De tournedos als hoofdgerecht was erg lekker alleen jammer dat de pepersaus niet te eten was en het er ook niet lekker uit zag, en dat dat voor een aparte prijs van €2,50. De spare ribs waren niet zo, te ver doorgekookt en ze vielen helemaal van het bot af. Ondanks dit hebben we wel een hele gezellige avond gehad, het personeel was vriendelijk ondanks dat ze één keer onze drankjes vergaten. De sfeer was erg gezellig en ik kom hier zeker nog een keer terug!

lekkereproever lekkereproever 24 oktober 2011

Fantastisch eten én drinken! Geweldig personeel wat altijd interesse toont in jou als klant! Je moet er eens gegeten hebben... dan kom je zowiezo terug!!

Geef zelf je mening over Flavor's

Maandagvan 10:00 tot 22:00
Dinsdagvan 10:00 tot 22:00
Zaterdagvan 10:00 tot 22:00
Zondagvan 10:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten