Alain,Amsterdam 9 januari 2012 | |
Waanzinnig gegeten in het slim ingerichte Manna, fijne sfeer en on-Nederlands goede service.
Wibo54 2 december 2011 | |
Onduidelijke prijsstructuur, met name van de verse vis. We bestelden 2 x 100 gr vis van € 5,95 per 100 gr. Wat staat er op de rekening: zo'n € 25 euro. En een glaasje prosecco bij binnenkomst: € 6,50. Wijn bestellen bij obers die niet weten wat ze in huis hebben. Enz. De sushis was heerlijk, het hoofdgerecht matig. Al met al veel geld voor te weinig service en kwaliteit. |
Proever56939 25 november 2011 | |
Heerlijk gegeten in een bijzonder mooi ingericht restaurant. Was erg druk toen we er waren, daardoor iets langer moeten wachten dan leuk was, maar de kwaliteit van het eten maakte het allemaal meer dan goed.
finnetje 30 oktober 2011 | |
Goed gegeten met vriendelijke bediening, echter wat een herrie en warmte! |
Lotje83 30 juni 2011 | |
3 weken geleden een zakelijke lunch gehad bij Manna. Mooi restaurant en super goed gegeten! We gaan zeker nog een keer privé terug. |
Knolletje 21 juni 2011 | |
Heerlijk geluncht op het terras. Asperges en St, Jacobschelpen. Heerlijk gegeten. Bediening is vriendelijk en behulpzaam. Kregen zelfs zonnebrand aangeboden op het terras! Een van mijn favorieten voor een heerlijke lunch. Ook aan te raden voor zakelijke lunches. |
DGRN 29 mei 2011 | |
Met 7 personen gegeten op zondagmiddag. Klassiekers als halve kreeft, hamburger, clubsandwich en verschillende eiergerechten als 'Eggs benedictus'. Zeker goed op smaak en fraaie presentatie. De porties zijn zeer klein. De bediening is vriendelijk, maar laat steekjes vallen. Prachtige eigentijdse ambiance, tegen het hippe aan. |
Suzannevm 8 maart 2011 | |
Afgelopen vrijdag met drie vriendinnen heerlijk bij Manna gegeten. De kaart is zo opgesteld dat de hoofdgerechten geportioneerd (en geprijsd) zijn als voorgerechten, waardoor je meerdere gerechten kunt nemen. Ideaal voor iemand die graag van alles wat wil proeven. De sfeer was erg relaxed (ondanks de drukte) en de bediening erg vriendelijk en attent. Zeker een restaurant om nog een keer terug te komen. |
yasmin020 25 december 2010 | |
Zojuist met een groep gegeten bij Manna. Mooie locatie, vriendelijke bediening hoewel soms wat stijfjes. De kwaliteit is in het algemeen goed, maar gerechten slaan de plank mis omdat de kok denkt dat een overdaad aan ingredienten en opmaak hèt gerecht maakt. Een ware kok onderscheid zich daarentegen door te focussen op de essentie. Grote afknapper was echter een koele afwijzing op de vraag of we een rondje van het huis konden krijgen. Weliswaar bijdehand, maar niet helemaal onredelijk gezien de forse besteding per persoon (65 pp inclusief ruime fooi) en de happige wijze waarop de bediening steeds betaalde rondjes kwam aanbieden; zoals de vele koffierondes (!) na het dessert. |
Proever9797 5 november 2010 | |
Hoge verwachtingen, maar vooral veel pretenties. Interieur is prachtig maar niet erg praktisch. Gerechten vallen tegen en zijn niet van de kwaliteit die je verwacht. Vreemde combinaties om gastronomisch te lijken. Ergerlijk is dat vaste gasten een streepje voor lijken te hebben, bediening is te gespannen. Slecht is dat je geen enkele uitleg krijgt bij uitserveren gerechten of wijnen. Logistiek vanuit keuken loopt niet. Al met al voelde ik me niet erg welkom. |
Geef zelf je mening over Manna