8.1
Op basis van 12 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 026 445 62 67

ActiviteitenEetcafé, Lunchroom, Bezorgen
KeukenBiologisch, Vegetarisch, Frans, Hollands, Italiaans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

31 januari 2013

Vandaag heerlijk hier gegeten, samen met een vriendin. Het was druk, gelukkig hadden we van tevoren gereserveerd! Vriendin had een wortelcurry, omdat zij uitsluitend vegetarisch eet. Daar werd tot onze verbazing een heerlijke bol ijs(!) geserveerd! Heel verrassend maar het paste echt uitstekend bij het gerecht!!! Ikzelf heb de schelvis genomen... Heb nog nooit zo'n heerlijk visje gegeten! Echt toppie!!! Ook erg leuke bediening, hele leuke meid die ons bediende! We gaan er zeker nog een keer heen! Dank jullie wel voor deze heerlijke avond jongens (en dame!)

MargaRoelofsen
MargaRoelof...
Proever in spe

29 januari 2013

We hadden geluk dat er nog een tafeltje vrij was, het was vrij druk! Erg attent en vriendelijk personeel, en heerlijke broodjes en gebak! We komen zeker terug!

Gegeten op: 25 januari 2013.
robinkoning
robinkoning
Expertproever

27 januari 2013

Een leuke plek om te ontbijten, lunchen of vroeg avond te gaan eten (keuken sluit om 20 uur). De sfeer is erg ontspannen. Het eten is biologisch, goed van smaak en er wordt rekening gehouden met allerlei allergieen. Er is zelfs in de menukaart terug te vinden welke gerechten je met welke allergie kunt eten.
Ook leuk om te lezen waar alles van daan komt en niet alleen het eten maar ook bijvoorbeeld de meubels. Het eten is vers en goed van smaak. Leuk om ook eens een glazentheepot te bestellen met theebloem.
Een aanrader. Wel jammer dat er veel wisseling was in het bedienende personeel.

Gegeten op: 26 januari 2013.
LauraMmm
LauraMmm
Meesterproever

30 augustus 2012

Het was heerlijk weer, dus ik had buiten kunnen eten op het grote terras maar ik gaf toch de voorkeur aan binnen. Omdat je het niet zo vaak aantreft op de kaart en ik een groot kaasliefhebber ben, koos ik voor de fondue met Emmentaler en Gruyère. Eigenlijk meer een groepsgebeuren, fonduen, maar het blijkt ook in je eentje prima te gaan. De kaas was overheerlijk. Er werd wit en bruin brood bij geserveerd. Misschien had beter van tevoren gevraagd kunnen worden of men voorkeur heeft voor één van de twee. Dan had ik alleen bruin gekozen. Maar ik kreeg zonder problemen meer brood toen het brood op was. Op de salade en verdere garnituur was niets aan te merken. Ik heb echt zitten smikkelen. Wat de muziekkeuze betreft, die vond ik te algemeen pop. Je verwacht eigenlijk wat alternatievers, wereldmuziek of zo. Jammer dat ook de tandenstokers ontbraken. Maar verder tevreden hoor. Ik kom zeker terug.

Gegeten op: 30 augustus 2012.
GenieterArnhem
GenieterArn...
Proever in spe

19 augustus 2012

Lekker op het terras genoten van de weekspecial: kabeljouwfilet met pestosaus. Een heerlijk gerecht geserveerd met een salade en aardappels. Het eten werd door een vriendelijke bediening snel opgediend. De smaken waren goed in balans en het gerecht is echt een aanrader voor visliefhebbers. Ik hoop dat het vast op de kaart komt omdat ik het gerecht vaker wil eten. Prima prijs kwaliteit garantie bij een zaak met een mooi terras in het centrum van Arnhem

Gegeten op: 17 augustus 2012.

Alle 12 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Manu

Schrijf hieronder je recensie over Manu. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag12:00 - 19:00
Dinsdag t/m Zaterdag10:00 - 20:00