| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | ma 11.00-16.00, di & wo 11.00-22.00, do & vr 11.00-23.00, zo 17.00-22.00, za op aanvraag Meld dit restaurant als niet meer open » |
dannygroeneveld 18 maart 2012 | |
Met 2 personen gegeten. Modern, strak en ruim ingericht restaurant. Prettige muziek en vriendelijke bediening door 2 aardige dames. Ontvangst met stokbrood en kruidenboter. Smakelijke Thai beef en mosterdsoep met spek vooraf. Sateh en entrecote als hoofdgerecht met frites en volop verse groenten. Dames blanche ijs op koek met warme chocosaus na. Bier en rode wijn om het geheel weg te spoelen. Kosten incl. fooi 77 euro. Wij geven overall een 8.
Judith01 21 oktober 2011 | |
Gisterenavond met 3 vriendinnen gegeten bij Sjapo. Hoewel we in Hoofddorp wonen was het niet bekend bij ons. Maar we komen zeker terug! Prima sfeer, vriendelijke bediening, goede kwaliteit van eten, gunstig geprijsd, en gesprekken zijn hier nog goed mogelijk omdat de tafels ruim opgesteld staan. De chef himself kwam tegen het dessert nog langs de tafels om te vragen hoe het gesmaakt had; al met al een aanrader binnen de Haarlemmermeer!!! |
Geef zelf je mening over Grand Cafe Sjapo