Sinds de zomer van 2008 is Humphrey’s ook in Dordrecht gevestigd. In het centrum van Dordrecht gelegen recht tegenover het NS station, en op de voormalige locatie van Hotel Ponsen.
Dit onder architectuur gebouwde pand herbergt achter zijn voordeur een interieur waarin het moderne met het klassieke wordt gecombineerd.
Onze menukaart wisselt elke 2 maanden en wordt op het seizoen afgestemd.
Gisterenavond heerlijk gegeten, beiden de amerikaanse biefstuk, iets bijbetalen maar dan heb je ook wat. Via vakantieveilingen gereserveerd en na reservering ben je de voucher dus gewoon kwijt en heb je een probleem. Bastiaan bedankt voor je medewerking in deze zeker als je 30 keer per week hiermee wordt geconfronteerd. Al met al een gezellige avond gehad
komen zeker nog een terug alleen niet op zaterdag (was erg druk).
Al regelmatig geweest met collega's. Eerder al bij andere Humphrey's geweest, collega's kenden dit nog niet maar waren na bezoek ook erg enthousiast. Goed eten voor een betaalbare prijs.
Omdat ik er, na ervaring bij andere humphrey's restaurants misschien niet teveel van verwacht had, viel humphrey's dordrecht me alles mee. Leuk ingericht, goede en vlotte bediening en het eten was voor deze prijs best goed. Wij hadden prima brood vooraf (alleen jammer van de kruiden-margarine i.p.v. Kruidenboter die je erbij krijgt) een lekkere zalm met witlof en een superlekkere tarte tatin met ijs na. De witte wijn was heel lekker.