8.1

Mauresque doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
360 ° panorama
Mauresque over zichzelf

Verborgen in het hart van het Java Eiland in Amsterdam ligt ons restaurant Mauresque. Hier kunt u kennis maken met de Moorse keuken, een keuken die de eeuwenoude culinaire banden legt tussen de Arabische keuken en de Zuid Europese. Doormiddel van hedendaagse technieken en presentaties verfijnen wij de authentieke smaken die deze keuken kenmerken, Dit staat garant voor prachtige smaakbelevingen.

KeukenMarokkaans, Spaans & Moors
Bijzondere kenmerken topper

In de buurt van het Java-eiland? Ga dan eens langs bij deze ‘verborgen parel’. ‘Mooie kroonluchters, de lichte serre en Arabische accenten’ creëren een perfecte combinatie van ‘klassiek Frans en modern Marokkaans’. En niet onbelangrijk: ‘het eten is voortreffelijk’. De ‘verse ingrediënten zorgen voor intense smaken’ en de gerechten worden ‘strak gepresenteerd’. ‘Vooral de tajine is een aanrader’ en ook de Marokkaanse wijn wordt geprezen. ‘Dit alles voor zeer gematigde prijzen’ waardoor je ‘echt staat te kijken van de rekening’. Dus dit restaurant is het omfietsen zeker waard!

Abrams Abrams 21 mei 2012

Wat een ontdekking. Als verwende Amsterdammer is het steeds moeilijker om je te laten verrassen, maar Mauresque is eindelijk weer eens een restaurant waar (bijna) alles klopt. Creatief met stevige wortels in een Franse/Marrokaanse traditie. Bediening met een sterke persoonlijke charme, niet te formeel, maar zeker niet klef. De lokatie is al even verrassend. Achter zo'n saaie gevel een warm, licht en open ruimte. Heerlijk zomersfeer.
Kortom: gaan!

flavorgarry flavorgarry 14 mei 2012

The food in this place is absolutely excelent, beautiful textures and flavours. The presentation makes you not wanna touch your plate, the service is spot on accurate when it needs to be, no fancy extras. The Cuisine is Moorish which I'm familiar with but not on this level. In my oponion this is an excelent cuisine worth the detour, so where is or are the Michelin stars guys?! One thing though: don't make any remarks about the dishes being French as my silly dutch coworker did, because the owner will lay a pile of information on you about the history of Moorish cuisine which is gonna make you feel very, very small.

Tientje Tientje 7 mei 2012

De week afgetopt met een diner bij Mauresque, dat is genieten! Op zondag kun je tegen een vast bedrag genieten van een samengesteld menu. Wij kozen voor het 4 gangen menu voor slechts 32,50! Iedere gang was zeer bijzonder, zo aten we o.a. gemarineerde zalm, geconfijte eend en bizar lekkere lamsnek. Ook het dessert met o.a. vanille, anijs en framboos was verassend lekker. Ambience is fijn en passend bij de Moors/Franse keuken. Wijn was erg goed en bediening vriendelijk, hoewel iets onderbezet.

febz44 febz44 19 april 2012

het eten is met zorg klaargemaakt en de bediening is onhollands correct (bijna formeel) De inrichting is heel schoon, fris maar sfeervol

MacrosTheNaked MacrosTheNaked 5 april 2012

Het eten was gewoon goed te noemen met spraak profielen die je niet overal tegen komt. De bediening was vriendelijk, maar niet erg attent. we zaten een aantal keer zonder drinken terwijl het niet erg druk was in het restaurant.

Geef zelf je mening over Mauresque

MaandagGesloten
DinsdagGesloten