7.8
7.9

Dit restaurant is helaas gesloten!

1 2 ouder »

Superlopez Superlopez 17 juli 2011

Super eten, mooie tent! De bar beneden is ook mooi voor alleen een drankje! Zeker een aanrader.

Timvdk Timvdk 28 juni 2011

mijn favo tent in Amsterdam. erg goede sfeer, niet té hip, maar wel jong ens snel. Ik vind het erg relaxed om beneden aan de bar een lekkere steak of kreeft te eten.. Daarna nog een mooie cocktail, leuk publiek en goede service!

soepmeteenvork soepmeteenvork 27 maart 2011

Vanavond hier gegeten. Veelbelovende cocktails, helaas werd de verwachting niet waargemaakt. Chaotisch personeel, slechte timimg ( hoofdgerecht werd geserveerd voor het voorgerecht). Helft van het toch al beperkte menu was op, of bijna op. Na 1.5 uur kregen we 4 van de 5 gerechten en na een half uur werd pas het 5e gerecht gebracht. Na veel sorry "het lag aan de keuken", toch in discussie gaan en verbaasde reactie over onze kritiek op de service. Personeel is van beroerde kwaliteit, bijdehand en ongeschikt. Jammer. Het eten was goed, maar dit soort personeel helpt je zaak om zeep. Afrader van de week. Korting verzachtte de pijn, maar het was dan ook geen euro meer waard dan we hebben betaald. Helaas.

alexdepalex alexdepalex 23 maart 2011

Niveau is aanzienlijk gedaald sinds mijn laatste bezoek. Dit was even een tegenvaller. Wat is er gebeurd??? Hier kom ik niet meer.

Flientje Flientje 2 december 2010

Geweldig ik kan niet anders zeggen!! Eerst beneden een heerlijke cocktail en daarna aan tafel. Doordat er niet te veel tafels staan krijg je alle aandacht van het personeel en doen ze er alles aan om je een geweldige avond te bezorgen. Het eten is verrukkelijk en elke keer is het weer een verrassing over hoe de borden nu weer zijn opgemaakt en met welk servies ze werken. We zijn sinds de eerste keer vaste klanten geworden!!

petfinder petfinder 30 augustus 2010

Ben hier tijdens de restaurantweek geweest. We werden eerst beneden aan een bar geplaatst, waar we na 20 minuten nog steeds niets konden bestellen. Daarna naar boven, waar we uit een mager menuutje konden kiezen. Na het voorgerecht (!) waren onze bestelde drankjes nog steeds niet geserveerd. Na een klacht (dorst!) kregen we een glaasje water 'van het huis'.
Personeel had het druk met van alles, vooral in een noodtempo uitserveren van de 'prefab' menu's.
Vooraf gefrituurde krabhapjes.
Entrecote had ik niet echt verwacht in zo een tent. Smaakte op zich wel goed, maar met de frites erbij deed het een beetje 'van der Valk' aan.
Muziek werd pas aan het eind van de avond aangezet.
Hoefden de sorbet niet van het menu, en moesten 8,- bijbetalen voor een Irish Coffee.
Vanwege de slechte bediening kregen we een glas wijn van het huis aangeboden, welke ook nog eens gewoon op de rekening stond.
Na een korte discussie werd dit gecorrigeerd.
Ik ga hier nooit meer heen.

Marion V Marion V 27 augustus 2010

Ik was hier tijdens de restaurantweek. Ik had mij er echt op verheugd maar dit viel zwaar tegen. Ten eerste als je al binnen kwam stond je maar te wachten totdat er eindelijk iemand kwam. Vervolgens werden we naar de bar beneden gebracht. Daar heb ik na een uur wachten maar eens een mandje stokbrood besteld want we hadden honger. Vervolgens of we beneden wilden eten want boven was geen plek. Dat wilden we niet dus gelukkig toch boven neergezet. Ik hoorde van de bediening dat de mensen die er werkten net een dag daar aan het werk waren. Erg handig tijdens de restaurantweek vind ik dit niet. Vond het eten niet spectaculair en tegenvallen, hoofdgerecht was een bakje sla met frites en een entrecote dus tsja niet wat ik verwacht van zo'n zaak. Nee geen aanrader en ga er ook niet meer terug.

vanwees vanwees 31 maart 2010

werkelijk een fantastische avond gehad, heerlijke cocktails, super eten en vriendelijke, attente bediening. Kom hier graag terug

alexdepalex alexdepalex 31 maart 2010

Onlangs gegeten en nog nooit zo'n mals stuk vlees gehad. Lekkere wijnen op de kaart en prima bediening. Ik kom vaker

OttoB OttoB 27 maart 2010

Briljant! Lekkere cocktailbar. Daarna aan tafel. De lekkerste bisque ever, mooi, heel mooi vlees. Gewoon goed. Zoals het eigenlijk overal zou horen. Niets op aan te merken. En de wijnkaart? Prima met eigenlijk heel betaalbare prijzen voor goede wijnen. Aanrader dus!

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Marquee