Superlopez 17 juli 2011 | |
Super eten, mooie tent! De bar beneden is ook mooi voor alleen een drankje! Zeker een aanrader. |
Timvdk 28 juni 2011 | |
mijn favo tent in Amsterdam. erg goede sfeer, niet té hip, maar wel jong ens snel. Ik vind het erg relaxed om beneden aan de bar een lekkere steak of kreeft te eten.. Daarna nog een mooie cocktail, leuk publiek en goede service! |
soepmeteenvork 27 maart 2011 | |
Vanavond hier gegeten. Veelbelovende cocktails, helaas werd de verwachting niet waargemaakt. Chaotisch personeel, slechte timimg ( hoofdgerecht werd geserveerd voor het voorgerecht). Helft van het toch al beperkte menu was op, of bijna op. Na 1.5 uur kregen we 4 van de 5 gerechten en na een half uur werd pas het 5e gerecht gebracht. Na veel sorry "het lag aan de keuken", toch in discussie gaan en verbaasde reactie over onze kritiek op de service. Personeel is van beroerde kwaliteit, bijdehand en ongeschikt. Jammer. Het eten was goed, maar dit soort personeel helpt je zaak om zeep. Afrader van de week. Korting verzachtte de pijn, maar het was dan ook geen euro meer waard dan we hebben betaald. Helaas. |
alexdepalex 23 maart 2011 | |
Niveau is aanzienlijk gedaald sinds mijn laatste bezoek. Dit was even een tegenvaller. Wat is er gebeurd??? Hier kom ik niet meer. |
Flientje 2 december 2010 | |
Geweldig ik kan niet anders zeggen!! Eerst beneden een heerlijke cocktail en daarna aan tafel. Doordat er niet te veel tafels staan krijg je alle aandacht van het personeel en doen ze er alles aan om je een geweldige avond te bezorgen. Het eten is verrukkelijk en elke keer is het weer een verrassing over hoe de borden nu weer zijn opgemaakt en met welk servies ze werken. We zijn sinds de eerste keer vaste klanten geworden!! |
petfinder 30 augustus 2010 | |
Ben hier tijdens de restaurantweek geweest. We werden eerst beneden aan een bar geplaatst, waar we na 20 minuten nog steeds niets konden bestellen. Daarna naar boven, waar we uit een mager menuutje konden kiezen. Na het voorgerecht (!) waren onze bestelde drankjes nog steeds niet geserveerd. Na een klacht (dorst!) kregen we een glaasje water 'van het huis'.
Marion V 27 augustus 2010 | |
Ik was hier tijdens de restaurantweek. Ik had mij er echt op verheugd maar dit viel zwaar tegen. Ten eerste als je al binnen kwam stond je maar te wachten totdat er eindelijk iemand kwam. Vervolgens werden we naar de bar beneden gebracht. Daar heb ik na een uur wachten maar eens een mandje stokbrood besteld want we hadden honger. Vervolgens of we beneden wilden eten want boven was geen plek. Dat wilden we niet dus gelukkig toch boven neergezet. Ik hoorde van de bediening dat de mensen die er werkten net een dag daar aan het werk waren. Erg handig tijdens de restaurantweek vind ik dit niet. Vond het eten niet spectaculair en tegenvallen, hoofdgerecht was een bakje sla met frites en een entrecote dus tsja niet wat ik verwacht van zo'n zaak. Nee geen aanrader en ga er ook niet meer terug. |
vanwees 31 maart 2010 | |
werkelijk een fantastische avond gehad, heerlijke cocktails, super eten en vriendelijke, attente bediening. Kom hier graag terug |
alexdepalex 31 maart 2010 | |
Onlangs gegeten en nog nooit zo'n mals stuk vlees gehad. Lekkere wijnen op de kaart en prima bediening. Ik kom vaker |
OttoB 27 maart 2010 | |
Briljant! Lekkere cocktailbar. Daarna aan tafel. De lekkerste bisque ever, mooi, heel mooi vlees. Gewoon goed. Zoals het eigenlijk overal zou horen. Niets op aan te merken. En de wijnkaart? Prima met eigenlijk heel betaalbare prijzen voor goede wijnen. Aanrader dus! |
Geef zelf je mening over Marquee