Gisteren weer heerlijk gegeten buiten op het terras. Heerlijke wijnen gedronken en heel lekkere daghap gegeten. Ook de voorgerechten zijn uitstekend.
Personeel was weer perfect.
we blijven hier terug komen!
vorig weekend met de familie gegeten. Alles was weer heerlijk en de bediening was weer erg goed. We komen hier regelmatig met veel plezier. De prijs kwaliteit is goed.
Prima eten, goede wijn. Personeel weet waar het over praat. Met een klein gezelschap (4) is het er prettiger eten dan met wat meer (7). De opsomming van het menu is dan niet altijd goed te volgen en achterin op de bank proef je minder van de sfeer dan voorin. Ook gemerkt dat wanneer je iets later op de avond komt (half 8 in ons geval), de pot aardig leeg begint te raken. De aardappeltjes hadden net iets te lang in de oven gelegen en waren wat donker en taai. Maar de hapjes blijven lekker en de versheid van de producten proef je er goed doorheen. Petje af voor de bediening die zonder problemen weet wie wat heeft besteld en ook keurig het juiste gerecht bij de juiste persoon aflevert!
De wijnen zijn natuurlijk voor een restaurant met deze naam erg goed. Het eten was degelijk. Niet echt veel verkeerd aan maar ook niet echt geweldig. De bediening was ok, maakte een paar kleine foutjes maar loste het ook weer goed op. De relaxte sfeer en de erg goede wijnen maken dit een goed restaurant.