La Vilette doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
Stuiterball 3 mei 2012 | |
Een tijdje terug gedineerd in dit restaurant met een groep van 7 personen. We namen het 5 gangen-verassingsmenu. 1 Van de personen gaf aan bepaalde dingen niet te lusten. Er werd verteld wat het menu zou zijn, waarbij per gerecht werd gekeken of het aangepast moest worden. Het probleem werd netjes opgelost door het menu voor hem aan te passen, maar voor de rest hetzelfde te laten. Dit vonden we erg netjes opgelost.
nailman 19 april 2012 | |
Heerlijk gegeten tijdens de Rotterdamse restaurantweek voor een hele mooie prijs. Er werd een mooi menu opgediend, zowel qua smaak als presentatie. Bediening attent maar niet opdringerig. Betaalbare, goede wijnen. Hier gaan we vaker terugkomen. |
rlouers2 10 april 2012 | |
Ik heb gisteravond uitstekend gegeten. De rechten waren heerlijk van smaak, twee gerechten van het menu ( 5 gangen ) zelfs verrassend. Een goede prijs/kwaliteit verhouding in een prettige atmosfeer. |
Dveeke 17 maart 2012 | |
Afgelopen zaterdag 10 Maart weer geweest. Het La Vilette menu was wederom prima, goede variatie van heerlijke vis gerechten en een super lekker vlees hoofdment.
llusse 8 maart 2012 | |
Tijdens restaurantweek hier enorm genoten met vader, moeder en broer. Aangezien La Vilette vroeger een ster had, heb ik zoals velen het vooroordeel dat zij ontzettend duur zouden zijn. Maar op de menu kaart (die speciaal gedrukt is voor de restaurantweek = TOP) stond dat de reguliere prijzen van een 3 gangen menu maar enkele euro's duurder zijn.
Arnout G 7 februari 2012 | |
Afgelopen zaterdag hier gegeten. Goed brood en lekker hapjes om mee te beginnen, gevolgd door uitstekende bouillabaisse en langoustines. Als hoofdgerechten een verrukkelijke hertenrugfilet en aan de overkant van de tafel gevulde kwartel. Desserts ook prima in orde (machtig maar erg lekker chocoladetaartje, en een in mijn ogen iets te compacte wentelteef, maar m'n vriendin vond 'm wél lekker). Goede wijn, prima bediening, chic interieur maar verder lekker losjes. Kortom, aanrader. |
GuidoRoelandt 2 februari 2012 | |
Gisteren hier samen met mijn vriendin gegeten. Ondanks dat et erg rustig was, was het een prettige ervaring. Leuke bediening en goed eten. Zeker een aanrader. |
ASBL 27 november 2011 | |
In november 2011 hebben we hier gegeten. Het eten was zondermeer goed. De bediening was over het algemeen correct, maar wel wat plichtmatig; wat meer warmte zou prettig zijn. Bij het bestellen van het gekozen menu hadden wij vooraf gevraagd of het mogelijk was om het dessert van het menu te vervangen door een dessert van de kaart. Zonder enig voorbehoud werd gezegd dat dit geen probleem was. Op de rekening stond echter een bedrag van 10 euro extra. Op ons verzoek om uitleg werd aangegeven dat dit bedrag standaard extra in rekening wordt gebracht bij het vervangen van een gang uit een menu en dat vergeten was dit erbij te zeggen. Vervolgens werd het woordje 'sorry' afdoende gevonden om het bedrag gewoon op de rekening te laten staan. Met die 10 euro op zich hebben wij geen enkele moeite, maar wel met de hiervoor geschetste gang van zaken. Wij vinden die het gepretendeerde niveau van La Vilette onwaardig. Wij zouden als restaurateur zeggen: neem je verlies en let volgende keer beter op. Omdat het eten erg lekker was, komen we nog een keer terug... |
cewals 21 november 2011 | |
Vorige week vrijdag geluncht, werkelijk genoten. Duidelijk merkbaar dat het ooi een ster had. Bij de gerechten ook een goede wijnkeuze. Zeker voor herhaling vatbaar. |
wstaal 29 oktober 2011 | |
Afgelopen weekend 22-10-2011 daar gegeten. meer dan voortreffelijk.Prima bediening, goede uitleg en een heerlijk ontspannen sfeer. Fijn gereserveerde plaats voor zeven personen. .Onverwacht uitstekend resultaat. Zeker een aanrader. |
Geef zelf je mening over La Vilette