Wat is het een genot om in dit restaurant te eten. Elk gerecht heeft een mediterrane inslag en zijn eigen karakteristieke smaak. De combinaties zijn apart en de gerechten origineel. Erg fijn dat daarbij ook de prijs-kwaliteitverhouding dik in orde is. Ze verstaan niet alleen in de keuken, maar ook in de bediening hun vak. Er is genoeg persoonlijke aandacht en er wordt goed ingespeeld op op de wens van de gast. Een adres om te houden en met vrienden te delen.
Afgelopen zaterdag hier gegeten. Goed brood en lekker hapjes om mee te beginnen, gevolgd door uitstekende bouillabaisse en langoustines. Als hoofdgerechten een verrukkelijke hertenrugfilet en aan de overkant van de tafel gevulde kwartel. Desserts ook prima in orde (machtig maar erg lekker chocoladetaartje, en een in mijn ogen iets te compacte wentelteef, maar m'n vriendin vond 'm wél lekker). Goede wijn, prima bediening, chic interieur maar verder lekker losjes. Kortom, aanrader.
Gisteren hier samen met mijn vriendin gegeten. Ondanks dat et erg rustig was, was het een prettige ervaring. Leuke bediening en goed eten. Zeker een aanrader.
In november 2011 hebben we hier gegeten. Het eten was zondermeer goed. De bediening was over het algemeen correct, maar wel wat plichtmatig; wat meer warmte zou prettig zijn. Bij het bestellen van het gekozen menu hadden wij vooraf gevraagd of het mogelijk was om het dessert van het menu te vervangen door een dessert van de kaart. Zonder enig voorbehoud werd gezegd dat dit geen probleem was. Op de rekening stond echter een bedrag van 10 euro extra. Op ons verzoek om uitleg werd aangegeven dat dit bedrag standaard extra in rekening wordt gebracht bij het vervangen van een gang uit een menu en dat vergeten was dit erbij te zeggen. Vervolgens werd het woordje 'sorry' afdoende gevonden om het bedrag gewoon op de rekening te laten staan. Met die 10 euro op zich hebben wij geen enkele moeite, maar wel met de hiervoor geschetste gang van zaken. Wij vinden die het gepretendeerde niveau van La Vilette onwaardig. Wij zouden als restaurateur zeggen: neem je verlies en let volgende keer beter op. Omdat het eten erg lekker was, komen we nog een keer terug...
Vorige week vrijdag geluncht, werkelijk genoten. Duidelijk merkbaar dat het ooi een ster had. Bij de gerechten ook een goede wijnkeuze. Zeker voor herhaling vatbaar.
Afgelopen weekend 22-10-2011 daar gegeten. meer dan voortreffelijk.Prima bediening, goede uitleg en een heerlijk ontspannen sfeer. Fijn gereserveerde plaats voor zeven personen. .Onverwacht uitstekend resultaat. Zeker een aanrader.