| Keuken | Mexicaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever82932 20 september 2011 | |
Mexita is een leuke tent met leuke bediening. Wij waren zeer tevreden. Grote porties en zeer smakelijk. |
mattdrew25 15 augustus 2011 | |
Op zondag gegeten nav eerdere rescensies. Wat een teleurstelling!! Slechts 1 andere tafel bezet, dus dachten wij dat eea soepel zou verlopen. Helaas.....alles duurde ontzettend lang. Bediening doet zijn best, maar wat mag je verwachten van 1 kelner die amper 16 jaar is en overduidelijk geen ervaring in de horeca heeft. Eten was niet slecht....maar aangebrande aardappels en tortillachips dragen niet bij tot het proeven van die typische mexicaanse smaak die letterlijk in geen enkel gerecht te vinden was. De pizza (van een van de gasten aan de andere tafel) zag er beter uit...maar goed...voor een pizza ga ik naar een pizzeria en toch niet naar een mexicaans restaurant. Al met al een teleurstellende ervaring met name door het lange wachten op alles! |
HansHeijkers 28 maart 2011 | |
We hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij Mexita.
buivis 6 december 2010 | |
Prima Mexicaans restaurant. Veel keuze. |
Geef zelf je mening over Mexita