ilonka1 14 mei 2012 | |
mijn favouriete restaurant de sushi is hier overheerlijk ik eet nergens anders meer sushi Rogier is een leuke en fijne gastheer en personeel is altijd vriendelijk het is er altijd druk maar zeker de moeite waard. Wij gaan daar steeds ook met vrienden eten als ze een keer geweest zijn gaan ze altijd terug.
eteninamsterdam2012 17 april 2012 | |
Beste sushi van amsterdam in een hip restaurant!
BarryD 14 april 2012 | |
Heerlijk gegeten. Elke keer weer. Voora de sushi's buiten de kaart om zijn een aanrader! Vriendelijke bediening. Oftewel ik kom zeker terug. |
pellevanhall 12 april 2012 | |
Afgelopen vrijdag weer heerlijk gegeten. De tempura van soft shell en de spicy king crab roll waren heerlijk en ook natuurlijk de flinterdunne reepjes rauw rundvlees geserveerd op crushed ijs, te gek! Ook hebben we zitten smullen van de sushi die die dag buiten de kaart om geserveerd werd. De jongedame die ons bediende was een erg leuke meid en gaf goed advies en goede service. Het glaasje litchi likeur was erg lekker! De restaurantmanager, Rogier, kwam ook even een praatje maken, gaf goed advies over de wijn en is een prettige kerel! |
ninidepienie 26 maart 2012 | |
Beste sushi van heel Nederland! Vooral de soft shell krab sushi en die met knoflooksnippers. Ook zeer attente correcte en nette bediening. Ik ben fan! |
Sunshine70 24 maart 2012 | |
We zijn nu een paar keer in Blaricum geweest en nu maar een keer naar Amsterdam gegaan. Om het goed te kunnen beoordelen hebben we hier het verrassings menu genomen. Vergeleken met Blaricum krijg je hier wat minder. We hebben er maar wat bij besteld. Toen we de rekening kregen stonden er ook gerechten op die wij niet hadden gekregen. Ze gaan het uitzoeken en komen er op terug, want volgens het personeel hebben wij het gerecht (vis) wel gekregen. We weten echt wel wat we hebben gegeten of het is weg gezwommen. Mijn vriend had niet een voldaan gevoel en bij thuis komst ging hij maar nog wat eten. Hij is totaal geen grote eter maar nu niet genoeg gehad. Ik ben benieuwd wat ze gaan vertellen over de rekening. Wij gaan hier niet meer naar terug. Eten was wel goed maar voor dit geld mag je meer verwachten erg jammer! |
0503 6 maart 2012 | |
Veel verhalen gehoord maar beetje overdreven allemaal.
sbm811 29 februari 2012 | |
Voor de derde keer heerlijk gegeten. De bediening staat je met raad en daad bij. Prijs kwaliteit zeer goed. Als men er niet lekker eet, dan heeft men de verkeerde keus gemaakt en ligt het niet aan de keuken. Niets anders dan lof. We ga gauw weer en bevelen dit restaurant aan onze vrienden zeker aan. Geweldig en niets dan lof. |
jayda 19 januari 2012 | |
Na alle verhalen hier zelf een kijkje wezen nemen. Bedroevend. Het lijtk hier wel een bedrijfskantine, er hangt totaal geen sfeer. Oke, asoluut nette bedieng, maar het eten is werkelijk niks speciaals. Heb beter gegeten in "mindere"restaurants. Veel popi jopi's.... nee niet mijn toko. |
Maimex 12 december 2011 | |
Heerlijke kleine asian hapjes!
Geef zelf je mening over Restaurant Lounge The Red Sun ( Amsterdam )