Na alle verhalen hier zelf een kijkje wezen nemen. Bedroevend. Het lijtk hier wel een bedrijfskantine, er hangt totaal geen sfeer. Oke, asoluut nette bedieng, maar het eten is werkelijk niks speciaals. Heb beter gegeten in "mindere"restaurants. Veel popi jopi's.... nee niet mijn toko.
Irritant aanstellerige bediening ("mogen wij aan de keuken doorgeven dat ze "weer" uitmuntend hebben gekookt", "hoe lekker was het!" etc) die steeds veel te dicht bij je gingen staan en een gesprek met je wilde aanknopen terwijl mijn vriendin en ik in gesprek waren en niet zaten te wachten om elke 10 minuten in gesprek te moeten met de bediening.
Sushi is best lekker (niet spectaculair), andere gerechten zeer matig. De prijs/ kwaliteit verhouding is ver buiten proportie; 130 euro voor twee personen (twee glaasjes wijn pp).
Kortom, absoluut geen aanrader!
Wij hebben het verrassingsmenu gehad en werkelijk uitstekend gegeten. De bediening was ontzettend aardig en geinteresseerd. We gaan hier zeker nog een keer naartoe!
Weer voortreffelijk gegeten, normaal is dit voor ons een ideale plaats om snel en goed zakelijk te lunchen, maar gisteren avond hebben wij met onze kleinkinderen van 10 en 13 jaar een fantastische avond gehad. Super aardige en snelle bediening, volgens de kinderen de lekkerste sushi en sashimi effer. Toen we weggingen zei onze klein zoon wauw we hebben twee uur lang alleen maar heel lekker gegeten en ik heb me niet verveeld.
Pluim voor de keuken en kwaliteit pluim voor de bediening, betaal graag een beetje meer voor zo een avond!!
Geef zelf je mening over Restaurant Lounge The Red Sun ( Amsterdam )