| Keuken | Italiaans & Pizzeria |
| Gemiddelde menuprijs | €30.00 |
| Minimum menuprijs | €28.00 |
| Openingstijden | 11.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Liesbeth R. 3 januari 2010 | |
Vorige week met 4 personen bij Viva Italia gegeten. Als amuse van het huis kregen we een rondje brood met daarop tapenade. Het brood was koud en een beetje taai. Je kunt kiezen uit 3 menu's die in prijs verschillen. Kies je uit alle menu's een gerecht, dan betaal je de prijs van de losse gerechten. De voor- en hoofdgerechten waren redelijk, maar zeker niet super. Bij onze 2 flessen wijn kregen op ons uitdrukkelijk verzoek een karaf kraanwater. We waren met 4 personen (1 persoon geen desert) ruim 200 euro kwijt, dit vonden wij het absoluut niet waard. Gezien deze hoge prijzen komen wij niet meer terug. |
madame 16 december 2009 | |
Voor de eerste keer in Viva Italia geweest. Het gezelschap van 7 personen moest, ondanks reservering, aan een ongedekte tafel aanschuiven. Het duurde vrij lang eer er bediening verscheen. De voorgerechten (soep, bruscetta, eend en hertenragout) waren redelijk lekker.De pizza's echter waren verbrand, keihard en weinig smaakvol. De dienstdoende manager was het volkomen met ons eens en berekende de pizza's niet. Als troost kregen we een glaasje limoncello. Dat dan weer wel. |
etpted 6 december 2009 | |
ondanks slechte ervaringen van anderen hebben wij hier goed gegeten. Bediening was correct en prettig, prima voorgerecht (eend), hoofdgerecht (osobuco) had iets malser gemogen. enige echte minpunt was het niet vermelden van de kosten voor (aangeboden) water a 5 euro. jammer..... |
Jung 9 november 2009 | |
Als dit restaurant niet een aantal zaken verandert, vrees ik voor het voortbestaan. Ik vind de prijs bij lange na niet in verhouding met de kwaliteit en het concept met de 3-gangenmenu's voor een fixed price te ingewikkeld. Maak gewoon 1 goede overzichtelijke kaart en/of een keuzemenu. Een stukje brood met tapenade van het huis is aaridg bedoeld, maar dan wil ik wel knapperig vers brood. Geef dan liever lekker brood met kruidenboter in plaats van daar geld voor te rekenen. 3 Bruchetta's als voorgerecht voor 7,50; dat gaat in mijn ogen nergens over. De vegetarische lasagna was lekker, maar een te kleine portie. En zeker voor 16,50. Ik maar denken dat elk italiaans restaurant goede pizza's kan maken, maar ook op dat punt werden we teleurgesteld. Waarschijnlijk geen goede oven. Na deze ervaringen dacht ik dat ik de 7,50 voor een dessert maar beter in mijn zak kon houden. |
lordman346 18 oktober 2009 | |
Zaterdagavond heerlijk gegeten met m'n vriendin ik hoorde dat het de nieuwe kaart was, ik vond het heerlijk.
Geef zelf je mening over Viva Italia