Erg gezellig restaurant. 's Winters kun je er heerlijk eten bij de openhaard en 's zomers gezellig borrelen op het loungeterras met uitzicht op het Brasemermeer.
Helaas is het in de winter vaak erg rustig omdat mensen het niet weten te vinden. Heel erg zonde! Je kunt er namelijk heerlijk eten en wordt altijd met open armen ontvangen. Zoals al eerder gezegd, de kok is in voor een uitdaging dus buiten de kaart om bestellen is (meestal) geen probleem.
Ik kom vaak bij Restaurant Bij Onz, om een lekker borreltje aan de bar te doen, maar ook om af en toe om een hapje te eten. De jonge eigenaren zijn gezellige mensen die het je graag naar je zin willen maken. Zo kun je dan ook eigenlijk alles wel krijgen qua eten, het is maar waar je trek in hebt. De kok gaat graag een uitdaging aan! De ligging is een leuke plek aan de haven, vooral in de zomer is het heerlijk om op het terras te zitten. Het is een restaurant die in de zomer wel vaak gevonden wordt door bezoekers, maar die in de winter nog wel eens vergeten wordt en dat is jammer want je kunt er goed en gezellig eten voor een normale prijs.
Prima restaurant. Gezellig ingericht met openhaard en uitzicht op de haven. Zomers kun je heerlijk buiten vertoeven op het lounge terras.
Als vegetariƫr ook keuze en anders kun je tijdens je telefonische reservering een verzoekje indienen voor een vegetarisch gerecht. Dat heb ik ook gedaan en het smaakte voortreffelijk (geen standaard geitenkaassalade of pasta met groente). Prima kok en leuke bediening!
De ligging van het restaurant is inderdaad wat verstopt maar als je het eenmaal hebt gevonden kom je er zeker terug!
Wij eten daar regelmatig en altijd lekker. Zeker als je de kok zijn gang laat gaan. Verder is het een heel gezellig restaurant met openhaard. Vrolijke goede bediening. Alleen die boten zouden in de winter beter geplaats moeten worden door de havenmeesters.