Video
Club Restaurant Moskou over zichzelf

Winnaar Best Interior Design 2010, genomineerd in Lekker 2011, Iens topper 2011, Best Decor nummer 2. Op naar BIB Gourmand voor uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

KeukenFrans & Japans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Ferdi85 Ferdi85 7 februari 2012

Heerlijk gegeten in dit schitterende pand. De bediening was professioneel en het eten zag er goed uit en zo smaakte het ook!
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Kortom zeker de moeite waard voor herhaling

marydeg marydeg 5 februari 2012

Bij binnenkomst werden we verwelkomd door een enthousiaste jongeman. Daarna werden we in de gezellige zitjes tegenover de bar geplaatst. Ook hier hadden we een gezellige en enthousiaste jongeman die ons bediende. Alle vragen werden beantwoord, waardoor we de indruk kregen dat het personeel wist wat ze aan het doen waren. Het eten was erg lekker, duurde misschien iets te lang, maar door de sfeer die er binnen het restaurant hing maakte dit niet meer uit. Daarna nog terug gekomen om te genieten van de club die hierna plaats vond. Een erg mooi pand, heerlijk eten en hele goede service, kortom een geweldige avond! We komen zeker weer!

Max-Bruijer Max-Bruijer 25 januari 2012

Vanaf ontvangst tot vertrek ontzettend genoten van het prachtige pand, goede sfeer, prima bediening en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Zeker een aanrader, met name voor sushi liefhebbers!

Raf Raf 7 november 2011

Heerlijk gegeten met goede bediening! Afgelopen zaterdag voor de tweede keer gegeten in dit restaurant, waarbij je in een geweldig mooi is, keurig ontvangen waarbij de deur voor mij open gedaan werd, jas aangenomen en op de eerste verdieping aan tafel gezet, allemaal top. De eerste keer dat we hier hadden gegeten was de prijs kwaliteit verhouding zeer goed te noemen, alleen duurde het te lang, maar wat hebben ze geleerd daar, nogsteeds hartstikke druk, geen wachttijden meer aan de bar, eten op strakke keurig opgemaakte borden en goede bediening. Wij zullen nu zeker vaker terug komen

zarah75 zarah75 1 oktober 2011

Enorm lekkere sushi, echter is de bediening van een dermate kilte dat je je het liefst snel uit de voeten maakt. Erg jammer van het mooie pand en het lekkere eten.

Geef zelf je mening over Club Restaurant Moskou

Maandagvan 11:30 tot 0:00
Dinsdagvan 11:30 tot 0:00
Zaterdagvan 11:30 tot 4:00
Zondagvan 12:30 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten