| Activiteiten | Restaurant, Afhalen, Bezorgen, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
In maart heerlijk gegeten bij Moskou, Als voorgerecht de carpacio. heerlijk, hoofdgerecht de hertenbiefstuk. Wel enigszins weinig garnituur erbij. Vervolgens geeindigd met een koffie en een perentaartje. Een heerlijke afsluiting. Mooie ambiance, jammer dat er qua inrichting niet helemaal op de details was gelet. De banken waren verschoven waardoor een kabel die gewoon uit de muur kwam zetten zichtbaar werd. Hmm, zo mooie inrichting en dan dit foutje.. Maar voor goed eten moet je echt bij Moskou Deventer zijn.
Gegeten op: 7 maart 2013.
Hier wezen eten, maar helaas is dit erg tegengevallen.
Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen en naar de tafel begeleid. Vanaf dit moment ging het helaas mis.
Wij zaten aan een tafel dichtbij de bar, naast een looppad. Op zich niet erg. Echter gingen mensen van de bar tegen onze tafel aanleunen, erg arrogant.
Het was erg druk in het restaurant, de bediening en de keuken hadden het niet onder controle. Het duurde erg lang voordat er drinken bij ons werd opgenomen en wij dit kregen. Tevens hebben wij een uur op ons voorgerecht moeten wachten en daarna een half uur op ons hoofdgerecht. De smaak was verder wel prima.
Zoals u begrijpt hebben wij een lange avond uit gehad en vinden wij dit restaurant geen aanrader.
Wel is het gezellig en trendy ingericht.
Met vier personen gegeten bij Moskou in Deventer. Geweldig leuke zaak en entourage. We bestelden diverse sushirolls en nigiri.
Na 20 minuten zaten we te genieten van deze lekkernij..
Vervolgens een keuze gemaakt uit de hoofdgerechten zoals oa confit de canard, ribeye van de gril & zalm.
Kortom culinair is het prima gesteld in Moskou. De bediening daar in tegen mag wel een cursus gastvrijheid volgen. zeer arrogant en wel ingenomen. Jammer dat de (mannelijke) bediening hierdoor een vervelende sfeer overbrengt.
Zaterdag gegeten bij Moskou in Deventer. We hadden gelukkig gereserveerd, want er waren geen tafels meer vrij. Door de indeling heb je niet in de gaten dat alle tafels bezet zijn.
We werden vriendelijk ontvangen en kregen een mooie plek in de ronde zitbanken. Het eten was weer als vanouds. Starten met de verse Sushis. We hebben ze nergens anders zo lekker gegeten als bij Moskou.
Daarna gekozen voor het driegangen menu. Ons laten verrassen. Was heerlijk en de borden zagen er prima uit.
Na het eten hebben we nog lekker een cocktail gedronken en hebben een mooie avond gehad.
Door de muziek en cocktails achteraf was het echt een avond uit !
Sjor Damen
In November j.l gegeten bij Moskou in Deventer. Prachtig restaurant met een echt uniek Decor! Het was erg druk en wij werden meteen begroet door de gastheer! De vers bereidde sushi`s waren voortreffelijk gemaakt, de wijnkaart is er erg uitgebreid en de sfeer was magisch. De menukaart is overigens erg orgineel! Persoonlijk vind ik de verschillende verdiepingen erg mooi gemaakt en heeft inderdaad een echt clubgevoel. Wij vinden het een echte aanrader!! gegroet Desiree Theuns!
Gegeten op: 21 november 2012.Schrijf zelf een recensie over Club Restaurant Moskou
Schrijf hieronder je recensie over Club Restaurant Moskou. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | 11:30 - 00:00 |
| Vrijdag | 11:30 - 01:30 |